DOSARUL MICROSOFT. Ecaterina Andronescu: Nu există probe, dacă aş considera că am o vină, aş fi demisionat

| 28 oct, 2014

DOSARUL MICROSOFT. Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu a declarat, după audierile de marţi din Comisia juridică a Senatului, că nu există probe împotriva sa în dosarul privind licenţele IT şi că, dacă s-ar considera vinovată, şi-ar fi prezentat deja demisia.

DOSARUL MICROSOFT. 'Dacă aş considera că am o vină, aş demisiona de ieri. Noi trebuie să acceptăm că unii oameni pot să fie nevinovaţi şi că nu trebuie să-i îngropăm de vii. (...) Comisia o să decidă. După părerea mea, nu este nimic legat de mine acolo. Nu există probe', a susţinut senatoarea.

În opinia Ecaterinei Andronescu, situaţia în care se află nu afectează imaginea candidatului PSD-UNPR-PC în alegerile prezidenţiale, Victor Ponta.

Senatorii jurişti s-au reunit în şedinţă marţi pentru a continua discuţiile referitoare la referatele DNA prin care se solicită declanşarea procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale în cazul foştilor miniştri Ecaterina Andronescu şi Şerban Mihăilescu.

Biroul permanent al Senatului a hotărât pe 1 octombrie să înainteze Comisiei juridice copiile materialului probator şi referatul DNA prin care se solicită declanşarea procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale în cazul celor doi foşti miniştri, pentru întocmirea unui raport, care urmează a fi înaintat conducerii Senatului şi apoi plenului.

Ecaterina Andronescu, ministru al Educaţiei şi Cercetării în perioada 28 decembrie 2000 - 19 iunie 2003, şi Şerban Mihăilescu, ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului în perioada decembrie 2000 - octombrie 2003, sunt cercetaţi de DNA în dosarul licenţelor IT.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ