Udrea, despre dosarul Microsoft: Nu e o surpriză că între politicieni şi afacerişti există legături ascunse

| 27 oct, 2014

Candidatul PMP la prezidenţiale, Elena Udrea, a afirmat luni în cazul audierilor din dosarul Microsoft că justiţia trebuie să continue şi în campania electorală şi că nu crede că este o 'surpriză' pentru români să afle că între politicieni şi oamenii de afaceri există 'tot felul de legături ascunse'.

'Justiţia trebuie să continue şi în campanie electorală, de aceea cred că, aşa cum DNA lucrează şi în campanie electorală, cred că ÎCCJ putea să dea o decizie şi în campanie electorală, indiferent care ar fi fost ea, poate aflam că dl Klaus Iohannis este compatibil şi atunci se liniştea toată lumea. (...) Ne-am dorit cu toţii de zece ani să avem o justiţie puternică şi independentă de politic şi nu putem să contestăm dreptul justiţiei, ba dimpotrivă, să funcţioneze chiar şi atunci când este campanie electorală. (...) Cred că nu există o surpriză pentru cetăţenii României să afle că între politicieni şi oamenii de afaceri există tot felul de legături ascunse care înseamnă afaceri care se fac împreună', a declarat preşedintele PMP la Adevărul Live.

Ea a susţinut că reprezentanţii ACL aşteaptă 'înfricoşaţi' dosarul EADS şi că aceştia speră să nu apară în campanie.

'Nu-i auziţi spunând nimic despre ce se întâmplă în acest moment, pentru că ştiu foarte bine că nu ei sunt cei care pot ridica piatra. (...) Acolo este o linişte totală în ceea ce priveşte raportarea la subiectul justiţie în timpul campaniei electorale', a mai declarat Udrea.

Candidatul PMP a mai susţinut că în dosarul EADS se presupune că sunt implicaţi foarte mulţi dintre cei care reprezintă în acest moment conducerea PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ