ECONOMICA.net: BCR îşi face departament special pentru clienţii nemulţumiţi

| 12 iun, 2014

Cea mai mare bancă din România a decis să îşi schimbe din temelii relaţia de comunicare cu clienţii.

Potrivit surselor ECONOMICA.NET, până la finele acestui an, în cadrul BCR va deveni operaţional un departament care se va ocupa cu gestionarea reclamaţiilor primite, cu analiza acestora dar va şi verifica efectiv cum se rezolvă problemele clienţilor.

Confruntată cu probleme serioase de imagine mai ales din cauza proceselor privind clauzele abuzive, cea mai mare bancă din România a decis să construiască un departament special care să gestioneze integral relaţia cu clienţii. Această structură ar trebui să devină operaţională până la finele acestui an. “Devenise evident că undeva s-a greşit în procesul de comunicare cu clientela. Acest nou departament se va ocupa nu doar cu gestionarea reclamaţiilor ci şi cu analiza lor, a clienţilor care le fac, dar şi cu urmărirea procesului de rezolvare a problemelor reclamate. Vor să vadă exact unde se greşeşte acum”, au spus surse apropiate situaţiei.

Citeşte mai mult pe Economica.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ