Elena Udrea: Îi cer lui Iohannis să solicite la ÎCCJ preschimbarea termenului în dosarul de incompatibilitate

| 22 oct, 2014

Elena Udrea i-a solicitat contracandidatului său Klaus Iohannis să facă cerere de preschimbare a termenului de judecată în cazul dosarului de incompatibilitate aflat pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie

"Consider că suntem într-o situaţie anormală.(...) Nu cred că se mai întâmplă undeva ca, în campania electorală pentru Preşedinţia ţării respective, unul dintre candidaţi să aibă un proces de incompatibilitate care înseamnă încălcarea legii şi, în timpul campaniei, să nu ne putem dumiri dacă într-adevăr candidatul a încălcat sau nu legea, dacă într-adevăr Klaus Iohannis este, sau nu, incompatibil. Domnul Klaus Iohannis este în situaţia în care, aşa, cu această vulnerabilitate, dacă ajunge în turul II va fi spulberat de Victor Ponta. (...) Domnul Klaus Iohannis are obligaţia să clarifice situaţia în care se află şi îi cer să facă o solicitare de preschimbare de termen la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Este cel mai interesat domnul Iohannis să se clarifice situaţia în care se află pentru că are o slăbiciune care nu este doar a lui, este o slăbiciune pe care o transferă asupra Opoziţiei', a declarat candidata PMP, într-o conferinţă de presă în cadrul căreia s-a declarat surprinsă de termenul anunţat de ÎCCJ.

Citeşte şi:  ANI cere urgentarea judecării dosarului de incompatibilitate al lui Iohannis

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a stabilit pentru 18 noiembrie termenul pentru judecarea recursului declarat de Agenţia Naţională de Integritate (ANI) în dosarul privind incompatibilitatea preşedintelui PNL Klaus Iohannis.

Pe 30 septembrie, instanţa supremă a dispus comunicarea raportului asupra admisibilităţii în principiu a recursului ANI, iar cele două părţi au avut termen 10 zile pentru a formula în scris un punct de vedere.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ