Elicopter SMURD prăbuşit: Radu Volcinschi, prefectul de Constanţa, DEMIS de premier

| 17 dec, 2014

Radu Volcinschi, prefectul de Constanţa, urmează să fie demis de premierul Victor Ponta, ca urmare a problemelor la intervenţia de după prăbuşirea elicopterului SMURD, informează România TV.

Prefectul de Constanţa, Radu Volcinschi, urmează să fie demis în urma tragediei aviatice care s-a produs în lacul Siutghiol. Pentru că nu s-a acţionat aşa cum trebuia în cazul accidentului, prefectul îşi va pierde funcţia. Acesta ar fi trebuit să coordoneze nu numai echipajele de la SMURD, dar şi echipajele locale.

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea i-a propus, marţi, premierului Victor Ponta să îl schimbe din funcţie pe prefectul judeţului, Radu Volcinschi.

De asemenea comandantul ISU Dobrogea al judeţului Constanţa, colonel Viorel Jianu a fost eliberat din funcţie. Decizia a fost luată, marţi, de ministrul de Interne Gabriel Oprea, după tragedia aviatică care s-a produs în Lacul Siutghiol, în urma căreia patru persoane şi-au pierdut viaţa.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ