Familia pilotului elicopterului prăbuşit în lacul Siutghiol, amendată

| 28 dec, 2014

Familia lui Petru Cătuneanu, pilotul care și-a pierdut viața în urma prăbușirii elicopterului SMURD în lacul Siutghiol, a fost amendată pentru că nu a declarat decesul acestuia în termen de 48 de ore.

Familia pilotului Petru Cătuneanu a fost amendată cu 50 de lei de Starea Civilă Constanța, pe motiv că nu a anunțat în termen de 48 de ore decesul acestuia, informează RomâniaTV.net.

Amenda datează din data de 17 decembrie, după cum apare în documentul publicat ataşat.

Un elicopter al SMURD cu patru persoane la bord - doi piloți de la Inspectoratul General de Aviație și două cadre medicale ale SMURD Constanța - s-a prăbușit pe 15 decembrie în lacul Siutghiol. Toți membrii echipajului au murit.

Citeşte şi: Primele imagini surprinse de dronă la locul prăbușirii elicopterului SMURD, pe Lacul Siutghiol. FOTO

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 dec, 2014
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ