Primele imagini surprinse de dronă la locul prăbușirii elicopterului SMURD, pe Lacul Siutghiol. FOTO

| 22 dec, 2014

Primele imagini surprinse de o dronă după prăbuşirea elicopterului SMURD în Lacul Siutghiol au fost publicate pe site-ul firmei care deține aparatul.

Bogdan Dumitru este cel care a reușit să realizeze două filmări și două fotografii, la scurt timp după prăbușirea aeronavei. În imagini se observă silueta unei persoane, în apropierea epavei, precum și două bărci care se îndreaptă spre victime.

Claboo Media, firmă specializată în filmări de la înălţime, informează că va da publicității, luni la ora 16:11, primul video filmat cu drona la locul accidentului, precum și două fotografii.

„Luni, 22.12.2014 la ora 16.11 vom prezenta în exclusivitate primul clip filmat cu drona la accidentul din Mamaia, unde un elicopter SMURD s-a prăbușit în apă și au murit 4 victime, precum și cele 2 fotografii în original. Astăzi vorbisem la Parchetul Militar să intrăm și în posesia celui de al doilea clip dar.... "a fost sigilat și a plecat la București"...nu știm dacă o să mai vedem vreodată ce era pe el, dacă o să mai fie în starea inițială dar, astăzi la ora 16.11 veți avea în exclusivitatea pe pagină www.claboomedia.ro primul clip pe care aplicația îl trage automat din dronă precum și cele două poze în original”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Claboo Media.

La bordul elicopterului SMURD prabușit în lacul Siutghiol se aflau medicul Laura Vizireanu, în vârstă de 39 de ani, asistenta Gabriela Harton, în vârstă de 38 de ani, care era însărcinată, pilotul comandor Petre Corneliu Cătuneanu, de 47 de ani, şi copilotul, căpitan comandor Ginel Claudiu Crăcănel, de 42 de ani. Toate cele patru persoane au murit în urma prăbuşirii elicopterului, iar operaţiunile de căutare şi salvare au durat peste 12 ore. 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ