Gabriel Oprea dă de pământ cu Mircea Geoană

| 17 iun, 2014

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, il ataca intr-un comunicat de presa pe Mircea Geoana si precieaza ca partidul sau va sustine de la PSD un singur nume la Presedintie.

"Victor Ponta, prim-ministru și președintele PSD, este singurul candidat pe care UNPR îl va susține pentru președinția României. Uniunea Națională pentru Progresul României a lansat o campanie de strângere a un milion de semnături pentru candidatura premierului Victor Ponta la cea mai înaltă funcție în statul român. Până la acest moment, UNPR a obținut deja, la nivel național, sute de mii de semnături.

În ceea ce privește o posibilă candidatură a domnului Mircea Geoană, nu putem spune decât că noi nu am crezut nici în 2009 că domnia sa va reuși să câștige alegerile prezidențiale.

România are nevoie de un președinte orientat spre viitor, un președinte puternic, hotărât, curajos. De aceea, credem cu tărie că Victor Ponta va fi președintele tuturor românilor”, a comunicat Gabriel Oprea, potrivit ştiripesurse.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ