Traian Băsescu, TURNAT la Înalta Curte de Justiţie

| 11 mar, 16:49

Gheorghe Ștefan, zis și Pinalti, ultimul dintre cei care se află în arest în dosarul Microsoft, şi care a acuzat o stare gravă de boală, a început să colaboreze cu autorităţile judiciare.

Odată ajuns în fața judecătorilor, Pinalti a explicat modul in care a băgat bani negri în campania lui Traian Băsescu din 2009 şi, mai mult, faptul ca fostul presedinte stia de provenienta acestor sume.

Într-o declaraţie mai amplă în faţa instanţei, Gheorghe Ştefan a recunoscut că a acceptat să-şi folosească influenţa asupra unor persoane, pentru a obţine bani necesari finanţării unor campanii electorale.

Gheorghe Ştefan a părăsit sediul Înaltei Curţi şi merge spre DNA, acolo unde se va întâlni cu procurorii anticorupţie, pentru că vrea să le mai spună nişte lucruri.

Citeşte şi: Adriean Videanu şi ceilalţi inculpaţi din dosarul Bica 2 vor în libertate

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 mar, 11:08
Av.Abraham Mundialul
"si ca Basescu stia de provenienta acestor sume...."
draga Robertino,sunt curios cum o sa te aperi in fata justitiei..
12 mar, 00:26
Liviu Raduta
LASAL DRACU LA BULAU.
11 mar, 20:44
ilidia
para
Cei de teapa astuia ar minti vanzandu-si si mama, doar-doar ar scapa mai usor.
11 mar, 19:40
Tibi
Munca la domiciliu
Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ