Gupta Swami prezice moartea presedintelui Băsescu.Tot el a prevestit sfârşitul tragic al Ceauşeştilor

| 20 mai, 2014

Gupta Swami, profetul care a fost dat afara din tara de familia Ceausescu in anul 1983 pentru profetiile sale scandaloase a facut noi profetii despre de Romania.

Acesta spune ca Traian Basescu urmeaza sa fie asasinat de dusmanii din opozitie, in calitate de presedinte, iar locul sau va fi luat de un nou conducator de pe teritoriul Bucovinei. Daca ne gandim bine Traian Basescu isi termina mandatul in anul 2014, iar la conducerea partidului pe care il coordoneaza din umbra presedintele, – Miscarea Populara - este Eugen Tomac, care provine exact de pe aceste meleaguri. Urmariti profetiile realizate in anul 2004 de Gupta Swami si va puteti pronunta daca avea dreptate Elena Ceausescu cand a declarat ca este un sarlatan, scriu cei de la caplimpede.ro.

 

Romania va avea un conducator din BUCOVINA

“De pe teritoriul Bucovinei se va ridica un om bun, intelept si credincios intru Dumnezeu, care va fi tare ca o stanca. El va conduce acest popor cu o mana de fier, dar, totodata, va fi un om bun, intelept si drept. Acest mare conducator va opri prabusirea natiunii romane si tot el, prin activitatea sa plina de intelepciune, o va inalta in fruntea statelor de pe glob”.

 

Moartea actualului presedinte (Basescu) va declansa apoi in Romania tulburari sociale fara precedent

„In viitor va incepe un infiorator razboi mondial – cel de-al treilea si ultimul – ce va fi declansat si intretinut de fortele oculte satanice ce conduc la ora actuala omenirea. Romania va participa la acest razboi inca inainte de extinderea si transformarea lui intr-un razboi de anvergura mondiala, din cauza politicii naroade a conducatorilor ei (sunt semnificative, in aceasta directie, nenumaratele stiri care deja au aparut si continua sa apara pe ici, pe colo in presa din Romania si care anticipeaza acest razboi: «Romania se pregateste de razboi», «Presedintele Basescu este loial si aservit politicii Israelului!», «Va fi, oare, tarata Romania in razboiul altora fara stirea poporului?»). Datorita declansarii celui de-Al Treilea Razboi Mondial, tinerii din aceasta tara (romani) vor muri in numar mare, pe capete, in unele tari straine in locul unor straini, razboindu-se pentru o cauza ce este complet straina de interesele romanilor.

Presedintele Romaniei (Basescu) va fi ucis pana la urma intr-un atentat ce va fi pus la cale de opozantii lui dintr-unul dintre partidele de guvernamant. La scurt timp dupa moartea sa, fariseismul criminalilor ce se vor afla la conducerea Romaniei va declansa tulburari sociale fara precedent ce se vor propaga asemenea unui bulgare de zapada ce se rostogoleste vertiginos, declansand o imensa avalansa pe panta nenorocirilor romanesti.”

 

Romania va deveni pilonul noii oranduiri internationale pe aceasta planeta

„Raportul de forte se va transforma radical in lume la incheierea ultimului razboi mondial. Tarile ce vor fi puternic spiritualizate vor dobandi apoi suprematia mondiala. Trebuie sa stiti ca tarile noastre, India si Romania, vor deveni in acele vremuri pilonii principali pe care se va sprijini noua oranduire internationala ce va apare atunci.

Grecia, Japonia, Franta si Rusia (ce va fi aproape in totalitate spalata de ateism si comunism printr-o miscare sociala ce va fi chiar mai brutala decat cea romaneasca) vor deveni niste "sui generis", coloane de sustinere a dezvoltarii mondiale, dezvoltare ce va fi bazata mai mult ca niciodata pe spiritualitate, pe cultura, pe religie, pe buna intelegere, pe iubire si pe arta, iar nu pe regulile reci ale unor economii mercantile, egoiste si lipsite de suflet. Anumite structuri statale lipsite de suflet vor dispare din istorie si printre acestea amintim SUA, Uniunea Europeana si NATO. Toate acestea se vor prabusi si vor disparea. SUA se va prabusi deoarece are picioare de lut si fiindca structurile sociale in aceasta tara au fost consolidate pe minciuna si pe felurite premise false. Slabiciunea SUA va fi demonstrata adeseori in cursul celui de-Al Treilea Razboi Mondial, in urma caruia hegemonia SUA va disparea.”

 

Militarii romani isi vor folosi experienta in obtinerea unor victorii glorioase atunci cand vor apara Romania

„Va marturisesc ca ceea ce mi-a purtat pasii spre pamantul binecuvantat al Bucovinei este in special faptul ca am avut unele viziuni in conformitate cu care, intr-un viitor nu prea indepartat, de aici se va inalta, in intampinarea destinului sau, cea mai puternica personalitate politica a Romaniei pe care o va cunoaste, poate, mileniul care a inceput. Tocmai datorita acestor viziuni referitoare la viitor pe care le-am avut, am venit sa ma familiarizez cu aceste locuri sfinte de unde isi va porni activitatea acest mare Mantuitor al omenirii viitoare… si trebuie sa recunosc ca aceasta personalitate grandioasa va avea o multime de calitati exceptionale. Acum sunt sigur de toate acestea dupa ce am vizitat ceea ce as putea numi „stalpii spiritualitati romanesti“, concretizati in incomparabilele si genialele opere de arta care sunt manastirile Moldovei. Asa cum va spuneam, de pe teritoriul Bucovinei se va ridica un om bun, intelept si credincios intru Dumnezeu care va fi tare ca o stanca. El va conduce acest popor cu o mana de fier, dar, totodata, va fi un om bun, intelept si drept. Pana la acea data cand se va afirma ca un mare conducator charismatic, el nu va fi de nimeni cunoscut. Acest mare conducator va opri prabusirea natiunii romane si tot el, prin activitatea sa plina de intelepciune, o va inalta in fruntea statelor de pe glob. Sub conducerea sa, Romania va ajunge, la scurt timp dupa aceea, la cea mai mare extindere teritoriala din intreaga sa existenta si va atinge cea mai mare inflorire economica. In acele vremuri, militarii romani vor fi adusi in tara de pe fronturile unde luptau anapoda, fara niciun tel, si isi vor folosi experienta in obtinerea unor victorii impotriva celor care vor ataca aceasta tara, iar faptele lor de arme vor fi la fel de glorioase ca si acelea ale inaintasilor lor. Trebuie sa stiti ca toate acestea vor fi posibile deoarece ei vor avea un tel nobil, o cauza dreapta si un conducator bun si intelept, care va fi capabil sa-i calauzeasca. In secolele urmatoare, Romania va juca un rol preponderent in viata spirituala, politica, sociala si economica a acestei planete.”

 

Averile obtinute prin furt si inselaciune ale celor care s-au imbogatit dupa anul 1989 vor fi pierdute si se vor risipi

„In timpul acestei noi revolutii care va izbucni in viitorul apropiat in Romania, zeci de mii de romani vor muri sub pretextul infaptuirii dreptatii care era asteptata de atatia ani. In timpul acelei revolutii ce va izbucni in Romania va incepe apoi o adevarata «vanatoare de vrajitoare» impotriva vechilor comunisti, cat si a tuturor acelora pe care voi, cei din aceasta tara, ii numiti fostii securisti. In timpul acelei revolutii, Romania se va scalda pur si simplu intr-o mare baie de sange ce va fi pe alocuri asemanatoare cu ceea ce se petrece in filmele despre personajul Dracula pe care le-ati vizionat (ecranizarile romanului scriitorului Bram Stoker). Luati aminte ca atunci, in timpul acelei noi revolutii, vor muri atat multi oameni ce au fost vinovati, cat si multi oameni nevinovati. Pentru o anumita perioada de timp, atunci cand acea revolutie se va dezlantui, autoritatea de stat din Romania va disparea aproape in totalitate. Opinia publica internationala va fi profund socata de ceea ce se va petrece atunci in aceasta tara, dar datorita faptului ca va fi preocupata de propriile ei probleme si de dificultatile pe care le va face sa apara cel de-Al Treilea Razboi Mondial, va ramane in expectativa si nu va interveni in aceasta tara. Atat datorita lipsurilor, cat si datorita bolilor care se vor declansa si a crimelor care se vor comite in timpul acestei noi revolutii, toate acestea combinandu-se si cu cel de-Al Treilea Razboi Mondial, populatia Romaniei se va reduce considerabil, aproape la jumatate. Averile obtinute prin furt si inselaciune ale celor care s-au imbogatit dupa anul 1989 vor fi pierdute, dupa cum si merita acesti talhari, si se vor risipi. O parte din aceste averi vor ajunge pana la urma in mainile rebelilor si ale revolutionarilor ce vor scapa de sub orice autoritate statala. Din acest haos insangerat, Romania va iesi pana la urma mult purificata.”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

23 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 oct, 10:43
Anonim2
Presedintele Johannis trebuie schimbat URGENT!
Nu mai stati pe computere, laptopuri, telefoane mobile sa cititi, doar, dati-va numere de telefoane, adrese de mail, luati legatura cu organzatii, care sa desfasoare revolte, sa scoata oamenii in strada, sa fie ucisi actualii conducatori si alesi altii, care sa lupte exclusiv pentru interesele romanilor. Se poate, cheia este in mana voastra. Ca urmare a revoltelor, care au avut loc in Germania impotriva primirii refugiatilor, Merkel a inchis granitele, nu mai vrea sa primeasca refugiati. Noul conducator al Romaniei ar trebui sa organizeze referendum in aceasta problema urgenta A REFUGIATILOR TERORISTI, cu votul romanilor sa mearga la Comisia Europeana, la Consiliul Uniunii Europene, sa explice ca refugiatii nu pot ramane pe teritoriul Romaniei, intrucat romanii nu sunt de acord, potrivit Constitutiei, pe teritoriul Romaniei, nu pot fi stramutate populatii straine, nu sunt posibilitati financiare pentru a fi integrati, ca refugiatii trebuie sa mearga in Qatar si Arabia Saudita, tari bogate, unde au aceeasi limba si aceeasi religie si unde se pot integra usor. Suma, care ar trebui platita, in caz de refuz al primitii refugiatilor, este in jurul unui miliard de dolari, care se pot plati. In schimb, integrarea unui numar infinit de mare de refugiati, nu doar 7000, cu care ati fost mintiti, ar costa de 100 de ori mai mult. Daca platim evreilor sionisti 60 miliarde de dolari, fara nicio justificare, putem plati si un miliard de dolari, in plus, daca refuzam primirea refugiatilor sau, mai exact, nu o sa platim nimic, iesim din Uniunea Europeana, care a bagat pumnul in gura romanilor, ne-au interzis sa deschidem fabrici, sa avem industrie, sa cream locuri de munca, ne-au permis sa fim doar piata de desfacere pentru produsele cancerigene vest-europene, ne-au pus sa distrugem industria, agricultura nu functioneaza, toata economia este distrusa, prin importuri exagerate o sa ajungem la cresterea datoriei publice si, implicit, in situatia Greciei. Asta se si urmareste de Fondu
06 oct, 10:42
Anonim2
Presedintele Johannis trebuie schimbat URGENT!
Altfel, o sa vedem atentate la tot pasul si balti de sange pe strazi, pana intr-o zi, in care vom ajunge si noi in astfel de balti de sange. Pana la alegerea lui Larriman, este posibil sa ajunga presedinte si domnul Nicolaescu Eugen, care va fi ca toti ceilalti, adica va fi de acord sa se plateasca nejustificat Israelului suma de 60 de miliarde de dolari din munca romanilor pentru holocaustul, care, in Romania, nu a avut loc, va fi de acord cu privatizarea tuturor resurselor naturale ale Romaniei, implicit a aurului, a petrolului, a gazelor naturale catre americani si evrei. Toate acestea se vor intampla pana in momentul in care va avea loc razboiul nuclear, care sa distruga America si Israelul, cel din urma dorindu-se stapan peste toate tarile arabe - Siria, Libia, Liban, Irak, Afganistan, Iran si manipulandu-i pe oficialii americani sa bombardeze peste tot. Din momentul in care America va disparea, ca urmare a bombardamentelor nucleare, raportul de forte revenindu-i Chinei, prima putere economica mondiala, care trebuie sa dicteze omenirii, de la pozitia intai, si nu din alta pozitie, nu se poate vorbi pentru romani despre acel presedinte din Bucovina. Mai intai, trebuie sa aiba loc razboiul nuclear si atomic, care sa distruga America si Israelul, responsabile de tot dezastrul omenirii. Unul dintre finantatorii teroristilor, veniti in Europa, este George Soros (care da si lectii Europei, ce sa faca in perioada urmatoare, intrucat prima parte a planului i-a reusit), pentru ca el nu poate face afaceri cu conducatorii europeni, in mare parte patrioti, care lupta pentru interesele popoarelor, din care provin, cu exceptia conducatorilor romani, care lupta impotriva intereselor romanilor, intrucat romanii le permit si nu ii schimba, si, atunci, a adus acesti arabi, care vor fi integrati pe banii europenilor, vor creste si vor trai pe banii europenilor, vor ucide pe europeni si pe copiii lor, pana vor prelua conducerea statelor europene. Tot respectul pentru Viktor Orban
06 oct, 10:38
Anonim2
Trebuie schimbat actualul presedinte al Romaniei URGENT!
Pana sa fie ales alt presedinte, actualul presedinte, care este strain de interesele romanilor, va permite teroristilor refugiati sa intre in Romania, le va acorda suficiente drepturi, casele romanilor aflati in strainatate (pentru care au muncit, din greu, in afara granitelor, au indurat nenumarate umilinte, pentru a strange niste bani, din care sa ridice aceste case; nu ne referim, aici, la tiganii, care, din cersit, si-au ridicat vile, desi tiganii nu au creat atentate, violuri sau omoruri in Europa, ca acesti refugiati teroristi), in schimbul unor chirii modice platite romanilor, doar la inceput, case ale romanilor, care vor fi devastate de refugiatii teroristi; dintre toti refugiatii, conform statisticilor Eurostat, doar 40% sunt sirieni, restul sunt teroristi, alte nationalitati, care trebuie returnati in statele, din care provin, in plus se adauga cei 600 de teroristi, despre care vorbesc oficialii rusi, ca se indreapta spre Europa, de frica lui Putin, care vrea sa-i duca in Siberia ca sa munceasca la conducte de gaz si de petrol, pe temperatura de -60 grade. Acesti refugiati, refuzati actualmente in Germania, Austria, dar acceptati inconstient, in trecut, care comit violuri si omoruri in Olanda, Suedia, Germania si Austria atat asupra femeilor refugiate cat si asupra celorlalte femei europene, vor veni si in Romania, prin permisiunea politicienilor, care lupta impotriva intereselor romanilor, pentru ca romanii nu ies in strada, nu se revolta, refugiati care vor crea atentate, in special in biserici, pentru ca acolo pot ucide foarte multi crestini, simultan, in metrouri, gari, aeroporturi, supermarketuri, vor rapi copiii, ii vor ucide si ii vor vinde pentru transplant de organe. Si, in modul acesta, tot poporul roman va disparea, din cauza indiferentei romanilor, care nu ies in strada, sa organizeze demonstratii, revolte, sa schimbe actualii politicieni cu altii, care sa lupte pentru interesele romanilor.
14 sep, 2014
Anonim
are dreptate
Viitorul presedinte al Romaniei ... a scos deja capul in lume... e deja pe tabloul principal... Se numeste Nicolescu Eugen... si momentan e ministru al energiei.:D . In rest numai de bine pentru tara asta care merita multe .
06 oct, 10:53
Anonim2
Presedintele Johannis trebuie schimbat URGENT!
Pana sa fie ales alt presedinte, actualul presedinte, care este strain de interesele romanilor, va permite teroristilor refugiati sa intre in Romania, le va acorda suficiente drepturi, casele romanilor aflati in strainatate (pentru care au muncit, din greu, in afara granitelor, au indurat nenumarate umilinte, pentru a strange niste bani, din care sa ridice aceste case; nu ne referim, aici, la tiganii, care, din cersit, si-au ridicat vile, desi tiganii nu au creat atentate, violuri sau omoruri in Europa, ca acesti refugiati teroristi), in schimbul unor chirii modice platite romanilor, doar la inceput, case ale romanilor, care vor fi devastate de refugiatii teroristi; dintre toti refugiatii, conform statisticilor Eurostat, doar 40% sunt sirieni, restul sunt teroristi, alte nationalitati, care trebuie returnati in statele, din care provin, in plus se adauga cei 600 de teroristi, despre care vorbesc oficialii rusi, ca se indreapta spre Europa, de frica lui Putin, care vrea sa-i duca in Siberia ca sa munceasca la conducte de gaz si de petrol, pe temperatura de -60 grade. Acesti refugiati, refuzati actualmente in Germania, Austria, dar acceptati inconstient, in trecut, care comit violuri si omoruri in Olanda, Suedia, Germania si Austria atat asupra femeilor refugiate cat si asupra celorlalte femei europene, vor veni si in Romania, prin permisiunea politicienilor, care lupta impotriva intereselor romanilor, pentru ca romanii nu ies in strada, nu se revolta, refugiati care vor crea atentate, in special in biserici, pentru ca acolo pot ucide foarte multi crestini, simultan, in metrouri, gari, aeroporturi, supermarketuri, vor rapi copiii, ii vor ucide si ii vor vinde pentru transplant de organe. Si, in modul acesta, tot poporul roman va disparea, din cauza indiferentei romanilor, care nu ies in strada, sa organizeze demonstratii, revolte, sa schimbe actualii politicieni cu altii, care sa lupte pentru interesele romanilor. Cheia o detin romanii, in mainile lor, dar trebuie s
14 iul, 2014
Adi
Profetie
As vrea sa fac si eu niste profetii legate de vitorul Romaniei ...dar ma abtin. In alta ordine, cam toate profetiile sunt manipulari, unele realizate cu dibacie de anumite servicii secrete, daca voi puneti botul ...e foarte bine pentru ei.
01 sep, 2014
HERESY
Normal ca sunt manipulari...ale serviciilor...pe Ceausescu cine credeti ca l-a rezolvat?Cumva...agenturile straine?Stia el ceva...cand a fost condamnat la acea mascarada militara de tradatori securisti si agenti infiltrati in tara.
De ce totii martorii de atunci au disparut definitiv?Fiindca trebuia redusi la tacere,ca si Ceausescu.
Acum urmeaza Basescu ... deci Basescu ar trebui sa fie atent la el si familia lui ,nu la cretinisme politice,altfel va avea o oferta de nerefuzat.
Ideea este ca serviciile pun in aplicare planuri oculte,ca si in 25 decembrie 1989,data nu e o coincidenta.
Basescu e si el un pion pe tabla de sah a agenturilor,care il vor inlatura ca pe o masea stricata cand nu vor mai avea nevoie de el.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ