Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, se reinventează: îşi face pensiune turistică

| 05 mai, 2014

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, se pregătește să demareze o nouă afacere, de data aceasta în domeniul turismului.

Din toamnă, turiștii se pot caza la pensiunea guvernatorului, de la Drăgășani. Pensiunea are şase camere duble și a fost realizată cu fonduri europene, accesate în cadrul Programului Operaţional Regional, la nivelul Regiunii Sud-Vest Oltenia.

Potrivit lui Cristian Dina, directorului firmei deținută de familia Isărescu, Măr SRL, pensiunea turistică a fost finalizată, dar până la toamnă este ocupată de rude şi prieteni ai guvernatorului. “Pensiunea a fost deschisă, dar acum se fac testări, sunt cazate rude, prieteni. Turiştii sunt aşteptaţi din toamnă, pentru că până în toamnă pensiunea este ocupată", a declarat pentru Cristian Dina, pentru gandul.info.

Isărescu a ales să construiască pensiunea la Drăgășani pentru că tot acolo deține o plantație de viță-de-vie, de 40 de hectare, și o cramă, modernizată  cu fonduri europene.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ