Holzindustrie Schweighofer: Nu am ameninţat niciodată Guvernul României

| 14 mai, 18:09

Compania austriacă Holzindustrie Schweighofer se declară de acord cu discutarea Codului Silvic în CSAT, reprezentanţii firmei arătându-se dispuşi să contribuie cu documente la clarificarea situaţiei. Ei spun că nu au ameninţat guvernul şi că vor ca legile naţionale să respecte acordurile internaţionale.

"Salutăm decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a implica în această problemă Consiliul Suprem de Apărare a Ţării, în calitatea sa de autoritate administrativă autonomă şi independentă. O analiză obiectivă a situaţiei actuale este esenţială pentru că poate genera o serie de recomandări în conformitate cu legislaţia internaţională, bazate pe date şi fapte corecte”, se arată în comunicatul Holzindustrie Schweighofer.

"În forma sa iniţială, aprobată de Parlamentul României, proiectul de lege de modificare a Codului Silvic ar putea duce la încălcarea mai multor acorduri comerciale şi de investiţii internaţionale, precum şi a legislaţiei europene în domeniul concurenţei”, se mai arată în comunicat.

Citeşte şi: Pacea S-A ÎNCHEIAT! Klaus Iohannis, atac dur la VICTOR PONTA: "NU mai tolerez aşa ceva"

"Holzindustrie Schweighofer nu a ameninţat niciodată Guvernul României cu iniţierea de litigii internaţionale. În acelaşi timp însă, compania Holzindustrie Schweighofer este gata să-şi apere dreptul său de participant la viaţa economică a ţării şi pe acela al partenerilor, angajaţilor săi şi al familiilor acestora", mai susţine compania.

"Dacă este solicitată, compania Holzindustrie Schweighofer este gata să pună la dispoziţia Consiliului Suprem de Apărare a Ţării informaţii suplimentare în scopul sprijinirii acestuia în procesul de luare a unor decizii”, se mai arată în finalul comunicatului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ