Incident neplăcut pentru Angela Gheorghiu. Ce a pățit soprana în timpul unui concert

| 20 apr, 18:44

Un moment care nu făcea parte din regie s-a petrecut pe scena operei din Viena în timpul unui spectacol susţinut de Angela Gheorghiu. Distribuită în rolul principal al operei Tosca de Puccini, românca a ratat intrarea pe scenă în cel de-al treilea act. Din fericire, partenerul de scenă s-a descurcat remarcabil şi a transformat situaţia jenantă într-una recompensată cu aplauze răsunătoare.

Confruntat cu momentul delicat, tenorul Jonas Kaufmann a dat dovadă de o prezenţă scenică uimitoare. Arunci când orchestra a intonat notele care trebuiau să introducă Tosca, Angela Gheorghiu ar fi trebuit să îşi facă apariţia pe scenă. După câteva secunde de aşteptare, tenorul a spart însă liniştea în aplauzele publicului.

Incidentul a avut loc duminică, iar purtătorul de cuvânt al Operei vieneze a clarificat într-un mail cum s-a produs neînţelegerea. Între bisul tenorului şi începerea celui de-al treilea act, nu a existat pauză, aşa cum au existat la performanţele anterioare. Iar soprana nu a avut timp să ajungă din cabina sa până pe scenă.

Angela Gheorghiu a mai fost acuzată în trecut de... comportament de vedetă. Ea a refuzat să poarte o perucă blondă, în timpul unui turneu Japonia. De această dată, însă, oficialii operei de stat din Viena au dat asigurări că nu este vorba de aşa ceva, ci doar de o neînţelegere. Videoul cu întregul incident şi modul în care tenorul a ieşit din încurcătur a devenit viral. În două zile a strâns mii de vizionări în mediul online.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ