Ioan de la Ierusalim și profeția despre Al Treilea Război Mondial

| 24 mai, 2014

Ioan de Ierusalim, cunoscut și sub numele de Jean de Vezelay sau Jean de Mareuil, a fost unul dintre cei mai importanți călugări templieri. Importanța sa în istorie este dată de faptul că a înființat Ordinului Templului, dar și prin faptul că a lăsat o serie de profeții despre dramele prin care va trece omenirea.

Documentul profețiilor a fost descoperit din pură întâmplare de către profesorul Galvieski în arhivele mănăstirii din Zargorsk în Rusia la mănăstirea Laurul Sfintei Treimi Sfântul Serghie, lângă Moscova, în 1992-1993. Opera se intitulează “Anul O Mie vine după anul O Mie…” și conține diverse profeții despre viitorul omenirii.

Cele mai importante profeții se referă la cele două războaie mondiale. Cel de-Al Doilea Război Mondial l-a prezis întocmai, cu un lux de amănunte impresionant, mai ales în condițiile în care viziunile au fost redactate în anul 1099. Dacă cele spuse de Ioan de Ierusalim despre cel de-Al Doilea Război Mondial nu mai sunt atât de importante, în schimb următorul mare dezastru pe care l-a prevestit poartă numele de Al Treilea Război Mondial.

În fiecare zi va fi o nouă Apocalipsă

Înaintea izbucnirii marelui război, omenirea va cunoaște mai multe semne prevestitoare. Așa cum susținea Ioan de Ierusalim în urmă cu aproximativ 1000 de ani, viața pe Terra se va schimba complet, va fi aproape imposibilă, iar în fiecare zi oamenii vor trăi o nouă Apocalipsă.

Unul dintre marile semne este că orașul Ierusalim nu va mai fi unul sfânt. Evreii vor împânzi lumea, pentru ca în cele din urmă să o conducă după bunul plac.

Un alt semn prevestitor se va produce în clipa în care oamenii vor scotoci fundurile mărilor și se vor aventura spre descoperirea stelelor. Ei se vor crede niște zei, cu o forță impresionantă, dar în realitate nu sunt decât niște suflete pierdute într-o societate bolnavă. Astfel, fiecare oraș se va transforma într-o Sodoma, în care practicile sexuale de toate genurile vor deveni normalitate. Femeile se vor culca cu femeile, bărbații cu bărbații, vârstnicii cu tinerii și nimeni nu va mai respecta nicio regulă. Oamenii vor cade în păcate trupeşti înfiorătoare, bărbaţii şi femeile se vor destrăbăla la vedere. Femeia va fi cutezătoare şi semeaţă în destrăbălarea ei.

Un alt semn apocaliptic în viziunea lui Ioan de Ierusalim este foametea care se va întinde pe Pământ precum râia. Atunci vor apărea negustorii de iluzii, care vor vinde oamenilor povești, care în cele din urmă se vor întoarce împotriva lor. Oamenii de vor transforma în singuratici și aproape nimeni nu va mai cunoaște ceea ce înseamnă prietenia adevărată. Popoarele se vor topi într-o unire fără rost, vor forma o adunătură în care fiecare se va simţi singur, legea va fi uitată, tradiția pierdută, credinţa abandonată.

Atunci când cinismul și prefăcătoria vor pune stăpânire pe mințile oamenilor, trebuie să știm că marele război este aproape. În aceste condiții, Ioan de Ierusalim susținea că cei bogați vor ajunge să doarmă pe sacii de bani, dar vor primi ajutoare, precum și hrană de pomană, în timp ce cel sărac va fi stors de taxe și impozite.

Lumea va deveni un loc unde fiecare obiect va avea prețul lui. Totul va fi de vânzare sau de cumpărare. Carnea şi munca omului îşi vor avea şi ele preţul lor, ochi de om şi inimi de om scoase din piepturi ca nişte bucăţi de carne se vor vinde altora. Cuvântul dat, onoarea sau credinţa nu vor mai valora nimic. Omul va ajunge cu adevărat stăpânul pământului, dar pământul va fi sterp, apa otrăvită şi putredă, văzduhul va fi dogoritor.

În aceste condiții, atunci când cei săraci și asupriți nu vor mai suporta maltratarea celor bogați, un mare război mondial se va declanșa și lupte dure vor fi duse între toate țările lumii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 mai, 19:51
ygen,ygen,ygen
ygen,ygen,ygen
YGEN,YGEN,YGEN!!!
11 iun, 2014
Dani
Nu cumva a spus si ca o nebuna pe nume Luiza Popa va evada de la Balaceanca?
24 mai, 2014
george
adevaratii liberali
EI NU ZAU1
24 mai, 2014
george
ADEVATII LIBERALI?
NU CUMVA ADEVARATII PSD-ISTI?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ