Vedenie profetică din Norvegia, anul 1968: Al Treilea RĂZBOI Mondial va fi SCURT. IISUS va veni în curand

| 08 iun, 2014

În anul 1968, o femeie de 90 ani din Valdres – Norvegia a avut o vedenie.

Era în săptămâna când pastorul Minos din Suedia se afla în localitatea ei, aşa ca el a notat tot ce i-a spus, ea fiind la rugăciune. Dar, pentru ca relatarea descrisă de ea era aşa de departe de realitatea acelor vremuri, nu a comunicat nimănui cele auzite de la acea femeie, ci a pus manuscrisele într-un sertar. Prin anii 90, cu 30 ani mai târziu pastorul Minos din Suedia a simţit că trebuie să transmită bisericilor mai departe vedenia acelei femei, deoarece au început să se adeverească ce a spus ea. Femeia din Valdres- Norvegia a fost o femeie de încredere, o credincioasă cu reputaţie bună pentru toţi cei ce o cunoşteau.

Iată ce a văzut ea: „Am văzut cum va arăta vremea la scurt timp înainte ca să revină Isus şi cum va izbucni cel de-al III-a Război Mondial. Eu am văzut evenimentele cu ochii mei de trup, am văzut ţările una după cealaltă, scene concrete care vor avea loc chiar înainte ca să vină din nou Isus.”

Înainte de a avea loc ultima catastrofă cum nu a mai fost niciodată, femeia a numit 4 faze: „Înainte ca Isus să vină şi la scurt timp înaintea celui de-al III-a Război Mondial, tensiunea războiului rece dintre ţări, blocurile Est şi Vest, va dispărea, va fi o pace lungă (gândiţi-vă că femeia a spus-o în anul 1968 când războiul rece şi-a atins vârful). În perioada aceea de pace toate ţările se vor dezarma şi vor micşora potenţialul militar, iar Norvegia şi celelalte ţări nu vor fi pregătite când va începe războiul. El va începe când nimeni nu se aşteaptă şi dintr-o parte neaşteptată. Printre creştini va fi o stare superficiala fără precedent, o lepădare a creştinismului viu şi adevărat. Creştinii nu vor dori o propovăduire biblică ce-l face pe om să se simtă vinovat. Nu vor dori să audă de păcat şi har, de lege şi de evanghelie, de pocăinţă şi de schimbarea vieţii. În locul acestora va veni o Evanghelie a prosperităţii, a succesului şi a realizării personale. Lucrurile materiale vor juca un rol foarte mare. Bisericile şi casele de rugăciune se vor goli tot mai mult şi în locul acelor predici de generaţii, ca de exemplu să luăm crucea lui Isus şi să-L urmăm, acestea vor avea un conţinut de distracţie, de artă literară, de cultură înaltă, astfel încât ascultătorul să se simtă bine sub amvon. O cădere morală cum nu s-a mai întâlnit vreodată, oameni, bărbaţi şi femei, vor trăi împreună fără căsătorie şi foarte multă infidelitate. Infidelitatea va deveni ceva obişnuit în căsătorii. Aceste relaţii se vor strecura şi în bisericile creştine şi ei vor găsi tot felul de scuze şi explicaţii tolerându-le. Homosexualitatea va fi acceptată înainte ca Isus să vină, vor fi emisiuni TV cum nu s-au cunoscut înainte, emisiunile TV vor fi pline de brutalitate şi oamenii vor învăţa să se omoare şi să se autodistrugă, şi nu ne vom simţi în siguranţă pe străzile noastre. Oamenii vor copia ceea ce văd, vor trăi scene neînchipuit de groaznice ucideri, distrugeri, iar aceste lucruri se vor extinde în toate societăţile; scene intime din viaţa de cuplu vor apărea pe ecran.”

Menţionez că femeia aceasta mi-a spus în 1968 şi eu am răspuns atunci că nu va fi posibil acest lucru, că doar avem paragrafe în legea noastră care interzic strict aceste lucruri. Atunci femeia, cu ochii în lacrimi mi-a spus: „Aşa se va întâmpla şi tot ce s-a cunoscut din trecut se va dărâma şi lucrurile necuvenite se vor aşeza în faţa oamenilor şi atunci măsura păcatelor va fi plină.”

Femeia avea lacrimi şi a continuat: „Eu nu am să văd aceste lucruri, dar tu le vei vedea. Deodată va izbucni cel de-al III-a Război Mondial care va fi un război scurt. Tot ce am trăit în războaie va fi un joc faţă de acesta. El se va sfârşi cu o bombă atomică, aerul va fi atât de stricat, oamenii nu vor putea respira. Apele vor fi murdare şi otrăvitoare. Pământul nu se va mai putea lucra, nu va da roade şi doar un rest de populaţie va mai supravieţui. El se va întinde peste multe continente în America, Japonia şi alte ţări bogate ale lumii. Eu aşa mă bucur că nu voi mai vedea, dar dacă tu vei trăi, să prinzi curaj şi să spui mai departe. Am primit-o de la Dumnezeu şi tot ce am primit nu e în contradicţie cu Biblia, însă toţi aceia cărora le sunt păcatele iertate şi Isus le este Domn şi Mântuitor vor fi ocrotiţi.”

Potrivit stiricrestine.ro, aceasta profeţie a fost publicată în revista „Harul” din 2007.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 oct, 2014
Lady
mai baiete, lasa prezicerile astea, Iisus va veni intr-adevar, dar nu e legat de niciun razboi. Razboiul nu e un joc, in razboi mor oameni cu adevarat. Mai terminati cu al treilea razboi mondial.....si jucati-va pe calculator daca vreti razboi
01 mar, 15:44
george
Revelatii cu al 3-lea război mondial
Din gura unei sectare , care s-a lepdat de adevărata Biserică a lui Hristos , nu poate ieși Adevărul decât cel mult trunchiat , ca să nu spun minciună. Dar se spune clar in Biblie despre falșii prooroci și iată avem aici un exemplu concludent !
06 iul, 2014
Breaking news de la BOR
Fiindcă nu are încredere în băncile de spéŕmã, un preot a decis să-şi ţină spéŕma în sfântul potir

O consecinţă directă a crizei este că tot mai puţini oameni au încredere în bănci, inclusiv băncile de spéŕmã, arată un sondaj recent. Astfel, un preot inventiv a decis să-şi păstreze spéŕma în sfântul potir, departe de privirile curioase ale credincioşilor sau de eventualele enoriaşe care poftesc la boaşele părintelui.

“Să-mi depun spéŕma la bancă ? Aţi înnebunit ? Nu mi-aş depune nici măcar banii pe care-i obţin prin jupuirea fraierilor care vin să-mi asculte sporovăiala duminicală.” a spus părintele Maricel Pedofileanul. “Ăia de la bancă sunt nişte incapabili, poţi să te trezeşti că îţi pierzi în câteva clipe spéŕma de-o viaţă. Eu fac muncă manuală la fiecare rugăciune, nu vreau să mă trezesc că pleacă vreunul cu toată averea mea într-o valiză.”

Pe de altă parte, există preoţi care aleg să-şi păstreze spéŕma în cădelniţă sau în sticlele cu vin liturgic: “Credincioşii sunt de-a dreptul înnebuniţi după vinul liturgic. Într-adevăr, unii se mai întreabă din când în când de ce are gust bizar şi consistenţă cleioasă, dar le spunem că acest lucru se petrece datorită credinţei noastre bimilenare, vii şi nealterate. Intenţionăm ca în viitorul apropiat să introducem în parohii moaşte marinate în spermă, dar acestea vor fi rezervate enoriaşilor premium, acelora care ne fac reclamă pe net sau postează pe Facebook citate din Arsenie Boca, Ilie Cleopa, Iustin Pârvu şi Petre Ţuţea.”
04 iul, 2014
Părintele Cleopache
Maica Ecaterina şi maica Filofteia sunt prezente la slujba de Izvorul Tămăduirii:
- Ai luat agheasmă ?
- Eee, am luat p~~a.
- Şi eu, ca proasta, am luat agheasmă !

******
Măicuţele mergeau pe bicicletă prin curtea mănăstirii. Maica stareţă:
- Nu mai faceţi atâta gălăgie, fetelor, că vă pun şaua la loc !

******
Un fost elev, la reuniunea de 10 ani, se adresează profesorilor săi din liceu:
- Stimaţii mei profesori, mă tot frământă o întrebare: chiar atât de idiot eram, de mă tot lăsaţi corigent ?
- Vaaai, se poate, părinte ?

******
Merge o femeie la un popă:
- Părinte, spovedeşte-mă. I-am făcut l~~a lui bărbatu-mi-o.
- Femeie, spune de trei ori Tatăl Nostru şi apoi mergi la râu să te speli pe mâini !
Pleacă femeia să se spele după ce a spus Tatăl Nostru, apoi ajunge acasă.
Soţul: Unde ai fost Mărie ?
- La râu, să mă spăl.
- Si cụ cine te-ai întâlnit acolo ?
- Cụ preoteasa, făcea gargară.

******
De ce merge Iisus pe apă ?
- Orice rąhąt pluteşte.

******
Care este numele real al lui Iisus ?
- Conchita Wurst.

******
Un pedofil, după moarte, rătăcind pe la poarta Raiului, îl întreabă pe Sfântul Petru: “Îl caut pe pruncul Iisus. Este aici ?”

******
Care este diferenţa dintre Iisus şi o icoană a lui Iisus ?
- Pentru icoană ai nevoie de un singur cui.

******
Care este deosebirea dintre biserică şi femeie ?
- În biserică mai întâi intri şi tocmai apoi te rogi.

******
De ce moare Iisus în fiecare an ?
- De supărare, pentru că vede că ortonauţii sunt din ce în ce mai idioţi.

******
Se poate ruga un ortonaut în patru labe ?
- Evident că da: una de dimineaţă, două la prânz şi una seara.
09 iun, 2014
Breaking news de la BOR
Biserica Ortodoxă Română a lansat şamponul mănăstiresc şi balsamul duhovnicesc

Doamnelor şi domnilor, fraţi şi surori! Deoarece nu doreşte ca drept-credincioşii să intre în contact cu produse de provenienţă păgână, Preafericitul Patriarh Daniel a hotărât ca aceştia să folosească doar şamponul Arsenie Boca, plin de har, 100% ortodox, destinat spălării pe creier.

Puteţi gândi cu propria minte fără să aveţi nevoie de clişeele promovate de preoţi? Creierul dumneavoastră funcţionează ireproşabil? Logica, raţiunea şi spiritul critic vă definesc? Aveţi bacalaureat sau aţi finalizat studiile universitare? Noul şampon Arsenie Boca vă eliberează de aceste afecţiuni diabolice, permiţând doar „învăţăturile” Bisericii. Aveţi îndoieli în privinţa religiilor şi a zeilor? Doriţi să scăpaţi de păcatul strămoşesc: circumvoluţiunile? Neuronii constituie o povară? Sinapsele vă incomodează? Harul şamponului Arsenie Boca face ca toate aceste probleme apăsătoare să dispară ca prin minune, lasându-vă creierul neted astfel încât muştele să vă poată patina pe el.

Cei ce vor apela în următoarele 10 minute numărul de telefon 0722.666.666 vor primi gratuit, repet, gratuit, Îndreptarul de Spovedire sub Sutană cu cele 33 de pilde ale Sfinţilor Părinţi pentru înfrânarea de la păcatul coţăielii înainte de Cununie.
08 iun, 2014
SAN
Doamne IIsuse Hristoase miluieste si mantuieste-ma pe mine pacatosul.Tatal nostru Carele Iesti in ceruri sfinteasca -se numele Tau vie imparatia Ta.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ