Ioana Băsescu obligă Antena 3 să o despăgubească cu o sumă considerabilă de bani

| 27 noi, 2014

Fiica cea mare a preşedintelui, Ioana Băsescu, a câştigat un proces cu televiziunea Antena 3, iar postul este obligat să o despăgubească cu 20.000 de lei.

Ioana Băsescu, fiica cea mare a președintelui Traian Băsescu, a avut câștig de cauză într-un proces intentat Antenei 3. Tribunalul București a decis astăzi să oblige postul de știri la plata a 20.000 de lei, „cu titlu de despăgubiri civile”, scrie paginademedia.ro.

Decizia nu este definitivă, putând fi atacată în 30 de zile de la comunicare.

Citeşte şi: Cât a încasat Ioana Băsescu via Gazprom

"Obliga parata la plata sumei de 20.000 cu titlu de despagubiri civile si 100 lei cheltuieli judiciare reprezentand taxa de timbru. Respinge cererea privind cheltuieli de judecata reprezentand onorariu avocat ca neintameiata. Cu drept de apel in 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribumalul Bucuresti", se arată pe portalul instanţelor.

Citeşte şi: Ioana Băsescu a dat Antena 3 în judecată

Antena 3 a difuzat nenumărate anchete despre afacerile Ioanei Băsescu, iar cele mai cunoscute sunt: tranzacţia de la Nana, comisioanele de la o subsidiară Gazprom şi cumpărarea apartamentului de la magnatul Puiu Popovici.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ