Iohannis: Avem ambiţia să devenim un centru regional de combatere a antisemitismului

| 07 mar, 11:11

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni că România are ambiţia de a deveni un centru regional de promovare a educaţiei cu privire la Holocaust şi de combatere a antisemitismului.

"Pe 8 martie, mâine, România va prelua preşedinţia Alianţei Internaţionale pentru Memoria Holocaustului. Acest fapt reflectă puternicul nostru angajament faţă de trecut, faţă de comemorarea victimelor Holocaustului şi lupta împotriva antisemitismului şi xenofobiei. România va trata în cel mai responsabil mod cu putinţă şi cu mare onoare această sarcină, pentru îndeplinirea căreia vom colabora îndeaproape cu Israel. Avem ambiţia să devenim un centru regional de promovare a educaţiei cu privire la Holocaust şi de combatere a antisemitismului", a afirmat preşedintele Iohannis, într-o declaraţie comună cu omologul său israelian, Reuven Rivlin. 

Şeful statului s-a declarat optimist cu privire la consolidarea relaţiilor dintre România şi statul Israel în anii următori. 

Preşedintele Iohannis efectuează o vizită de stat în Israel. Aceasta este prima sa vizită de stat de la preluarea mandatului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 mar, 11:54
dan
oferta de munca
Ai aflat! In Ianuarie 2016 o editura cu renume, din Romania, a lansat pe piata mondiala un proiect 100% romanesc. Un subiect unic de film! Lucrezi pe internet de acasa si castigi bani prin contract legal de comision! Proiectul are deja un succes fenomenal la nivel mondial! Cand doresti cu cea mai mare seriozitate detalii despre acest loc de munca, part-time sau full-time, trimite INFO la: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ