Iohannis: Legile Justiției ar trebui să îmbunătățească sistemul. Sper să se audă asta și la PSD

| 28 iun, 17:05

Președintele Klaus Iohannis, prezent la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, a afirmat că ar trebui să ca statele UE să ia decizii mai clare privind criza imigranților. Șeful statului a vorbit și despre apelul celor 12 ambasade referitor la legile Justiției, precizând că acesta ar trebui ”să se audă și la PSD”.

Referitor la apelul celor 12 ambasade care îndeamnă Puterea să evite schimbările care ar slăbi statul de drept, Klaus Iohannis spune că ”au perfectă dreptate. Este lucrul pe care l-am spus eu de multă vreme. Legile Justiţiei se pot modifica, dar modificările trebuie să fie de asemenea natură încât să îmbunătăţească independenţa şi eficienţa sistemului de Justiţie. Aceste atenţionări sunt lucruri pe care le spun şi eu de multă vreme şi pe care le spun şi mulţi români de multă vreme. Sper să se audă şi la PSD”.

Președintele a vorbit și despre problema migranților care încearcă să ajungă pe teritoriul european.

”Chestiunea unor centre de primire în afara Europei e o temă care s-a mai discutat. Solutii ar fi, dar trebuie să ne hotărâm odată pentru totdeauna ce facem, pentru că migrația va continua, și cu cât nu luăm decizii ferme, clare, cu atât va fi mai greu de gestionat procesul”, a mai spus șeful statului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ