Ion Iliescu a fost audiat la Parchet

| 08 oct, 09:17

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost audiat la Parchet, în dosarul privind posibila existenţă a unor închisori CIA în România.

Conform unor surse citate de o televiziune de ştiri, audierea lui Ion Iliescu s-a desfăşurat în urmă cu două luni, în mare secret. Ion Iliescu a negat atunci existenţa unor închisori CIA pe teritoriul ţării noastre, scrie Gândul.info.

Citește și:  Washington Post: Presupusa închisoare din România figurează drept "detention site black"

Fostul președinte Ion Iliescu afirma la sfârșitul lunii aprilie că nu a confirmat în niciun fel existența unei închisori ilegale a CIA pe teritoriul României într-un interviu acordat publicației germane "Der Spiegel".

Citește și:  Ion Iliescu, pentru "Der Spiegel": Am aprobat cererea pentru un "sediu" CIA în România

Anterior, primul președinte de după 1989 spunea în cadrul unui interviu acordat publicaţiei germane "Der Spiegel" că a pus la dispoziţia CIA un "sediu" pe teritoriul României. Publicaţia germană mai scrie că multă vreme oficialii români au negat existenţa centrului, care în raportul despre practicile de tortură CIA este identificat drept "Detention Site Black".

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ