Ion Iliescu: Vin la Congresul PSD. Se va judeca conducerea partidului

| 22 feb, 17:57
Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat că va veni la Congresul PSD, după ce a lipsit la ultimele şedinţe ale conducerii partidului, în urma eşecului de la alegerile prezidenţiale.

"La Congres o să mă duc. Congresul va judeca dacă Victor Ponta va trebui să rămână la conducerea PSD”, a declarat Ion Iliescu, pentru gandul.info.

"Guvernarea a fost un element nefavorizant. Bineînţeles, a fost un handicap pentru campania prezidenţială, era şi un avantaj, dar şi un dezavantaj, pentru că s-a speculat tot ce nu a mers bine. S-a speculat de adversari, de liberali, de domnul Iohannis, care venea dintr-o funcţie de primar, fără alte elemente de experienţă la nivel naţional. S-a folosit de conjuncturile respective”, a spus Ion Iliescu.

Citeşte şi:  Victor Ponta: Voi propune schimbări radicale în PSD


Fostul preşedinte al social-democraţilor a subliniat că Guvernul nu a fost pregătit şi nu a avut experienţa necesară pentru relaţia cu Diaspora.

„Guvernul nostru nu era pregătit şi nu avea experienţa necesară pentru relaţia cu Diaspora. A fost bine speculată de opoziţie această nemulţumire a unui număr mare de români. Guvernul ţării nu are cum să le rezolve lor problemele de existenţă, dar tema a fost speculată. Era un număr de necunoscute atât de mare, încât nici măcar o evidenţă a flotanţilor nu a fost făcută. Au mai fost alegeri în care românii din celelalte ţări nu manifestau interes să meargă la vot. A fost o conjunctură în care un număr masiv de emigranţi au dat năvală şi pe 16 noiembrie”, a declarat Ion Iliescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 feb, 20:45
Gusty
.......apare iar abjectul ili' escu ....bãgashi-ar p--a 'mã'sa si'n mormântu' ei de criminal jidovesc împutzit.........din cauza lui a pierdut prostu'ponta alegerile........s-a fotografiat cu jigodia ili'escu shi mânca pop'corn.........trebuia sã-l spintece cu jungheru' în public .........sã-i i'a beregata shi sã'i arate cãpãtzâna desgolgatã multzimii adunate........sãi arunce matzele la maidanezii din bucureshti..........asta trebuia shi ar fi câshtigat alegerile...........dar nu-i târziu.........ili'escu are "sfârshitul" "SCRIS"...........va fi mãcelãrit în public în bucãtzi mai mici de juma' de kil..........shi aruncat la câinii maidanezi..........

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ