Ponta: PNL e împotriva reformelor fiscal-economice propuse de noi. "Sunt conservatori, nu liberali"

| 20 feb, 15:06

Victor Ponta a afirmat vineri, într-o postare pe Facebook, că PNL e împotriva reformelor fiscal-economice propuse de coaliţia aflată la guvernare, lucru care dovedeşte că liberalii sunt, de fapt, conservatori.

"PNL e împotriva reformelor fiscal-economice propuse de noi! E prima dată când e evident - conservatori, nu liberali!", a scris premierul pe pagina sa de Twitter.

Vineri, prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a susţinut că nu se poate trece la o relaxare fiscală fără îmbunătăţirea în prealabil a aparatului de colectare şi consideră că măsurile anunţate de premier nu au alt scop decât de "a pârjoli terenul în faţa adversarului politic".

Predoiu a afirmat că nu se poate trece la o relaxare fiscală "atât de bruscă şi abruptă" fără a fi pregătit aparatul de colectare a veniturilor şi fără combaterea evaziunii fiscale.

"Este de neacceptat să joci cu economia un fel de ruletă rusească, aşa cum ni se propune prin acest Cod Fiscal. Fiscalitatea pare în optica Guvernului Ponta un fel de raliu în care virajele se iau pe două roţi cu riscul de a ajunge în şanţ", a mai spus Predoiu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ