Victor Ponta: Voi propune schimbări radicale în PSD

| 20 feb, 17:23

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la sediul PSD, că își dorește ca anul viitor formațiunea pe care o conduce să fie prima de pe eșicherul politic care s-a reformat.

El a afirmat că va propune niște prevederi statutare foarte clare, care să reglementeze ce se va întâmpla cu social democrații implicați în cauze penale.

"E nevoie de pregătirea Consiliului Național, care va avea loc în 20-21 martie, unde vom adopta niște schimbări, din punctul meu de vedere, radicale, de fapt eu le voi propune niște schimbări radicale la modul de organizare a PSD-ului, la modul la care ne raportăm, în special la partea de cauze penale, deci niște prevederi statutare foarte clare, ce se întâmplă cu colegii noștri și cu mine dacă va fi cazul, cu toți membrii PSD, în cazul în care au cercetări penale și inclusiv partea de reorganizare, în așa fel încât anul viitor să fim primul partid care a înțeles și s-a reformat", a afirmat premierul, citat de Agerpres.

Citește și:  Ponta: Salarizarea din sectorul bugetar e un dezastru. Preşedintele ţării şi premierul au salariul mai mic decât o secretară

Ponta a menționat că își dorește schimbări în ceea ce privește Legea partidelor și "un sistem mult mai deschis și mai transparent, să fie realmente o societate politică mult mai deschisă decât a fost până în prezent".

Tag-uri: psd, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 feb, 10:44
Max Maxi
Asa, asa, Ponta, emasculeaza-ti partidul! Ce dreak faceti voi psd istii, la fiecare esec electoral , mai mic sau mai important va apucati sa va "reformati" partidul ca asa zic castigatorii? Ce credeti voi, astia de dreapta vor reforma stangii pentru binele stangii? De unde pana unde concluzia asta? dar dreapta , s-a reformat vreodata? Tineti-va caii mai baieti ca dusmanul nu are odihna si va lucreaza in foi de varza, sunteti copilarosi! Ponta, maturizeaza-te , dreapta nu este prietena ta, prietenii tai sunt : electoratul si propriul partid!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ