Klaus Iohannis încrezător: Noi vom conduce România timp de 10 ani

| 29 aug, 2014

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a afirmat, vineri, la Slatina, că vrea să câştige alegerile prezidenţiale şi s-a declarat convins că dreapta va ieşi învingătoare. El a susţinut că va demonstra că se poate face administraţie corectă pentru oameni şi că în fiecare localitate pot avea loc schimbări precum cele din ultimii 14 ani, din Sibiu.

'Noi vom câştiga alegerile din această toamnă şi noi vom schimba politica românească într-un mod foarte simplu. Noi vom conduce România timp de 10 ani. (...) Pentru români, pentru a face lucrurile mai bine, pentru a face România să funcţioneze. (...) Vin în faţa dvs. cu o viziune: vreau ca după 10 ani de guvernare de dreapta România să fie prosperă şi puternică. (...) Ce înseamnă România prosperă? Înseamnă locuri de muncă, înseamnă infrastructură, un venit decent pentru fiecare român, să nu mai fie obligaţi oamenii să stea cu mâna întinsă la stat, să nu mai fie captivi la stat, ci să fie liberi. Doresc o ţară de oameni liberi, puternici. Împreună vom realiza acest deziderat', a spus Iohannis.

Liderul PNL a menţionat că în urmă cu 14 ani Sibiul era un oraş 'prăfuit'.

'Atunci Sibiul, poate nu credeţi, a avut un şomaj de 12%. Şi ne-am apucat de treabă. Am mers personal în Germania şi în Austria şi am vorbit cu investitorii. I-am convins că Sibiul este locul cel mai potrivit pentru ei. Şi m-au crezut. Şi au venit. În câţiva ani am creat zeci de mii de locuri de muncă. Acum 10 ani şomajul a dispărut din Sibiu şi nu a mai revenit de atunci. (...) Vă spun aceste lucruri ca să înţelegeţi că se poate. Se poate face administraţie corectă şi pentru oameni. Se pot crea locuri de muncă. Se poate garanta un nivel de trai decent. Se pot face lucruri bune. Dacă s-a putut în Sibiu se poate în fiecare comună, în fiecare oraş din România şi eu voi demonstra că se poate în toată România', a spus Iohannis la întâlnirea cu membri şi militanţii ACL din judeţul Olt.

Liderul liberalilor a avut mesaje mobilizatoare pentru activul de partid, arătând că împreună formează cea mai bună, puternică şi performantă echipă.

'Sunt mai mulţi candidaţi pentru Preşedinţie. E la modă acum să fii candidat pentru Preşedinţie şi mulţi vor să devină preşedintele României. Şi dacă ne uităm în jur vedem că cel mai mare partid în afară de noi, este PSD şi probabil candidatul PSD va fi primul-ministru. Dar, mă întreb şi eu ... cum vine candidatul PSD în faţa electoratului dacă a preluat o ţară ieşită din criză şi a băgat-o în recesiune tehnică, dacă a luat o ţară care cât de cât a avut o democraţie funcţională şi de luni de zile dă ordonanţe de urgenţă după alta pentru a crea un avantaj pentru propriul partid şi pentru a călca în picioare principiile democratice din România? (...) Eu vă spun: voi merge mai departe şi vreau să câştig Preşedinţia României. Împreună cu cea mai mare, cea mai bună şi cea mai performantă echipă din România. Cu dumneavoastră', a conchis Iohannis.

Co-preşedinţii ACL, Klaus Iohannis şi Vasile Blaga, s-au aflat, vineri, la Slatina, unde au avut o întâlnire cu membrii PDL şi PNL din judeţul Olt.

Tag-uri: Klaus Iohannis, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 aug, 2014
romi
in fine
un articol care reproduce ideile lui Iohannis si nu il ataca murdar, asa cum face majoritatea colegilor dvs.
Pacat de platforma pe care scrieti. Dovada "calitatii" o face lista din dreapta, cea care listeaza cele mai citite si "bune" articole. Bleah.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ