Codruţ Şereş: Nu înţeleg de ce Iohannis se ascunde şi de ce ar fi fost o ruşine că a fost la Grivco

| 01 sep, 2014

Fostul ministru al Economiei Codruţ Şereş a declarat luni că nu înţelege de ce liderul PNL Klaus Iohannis 'se ascunde de un lucru cât se poate de evident' şi de ce ar fi fost o ruşine faptul că a fost la sediul Grivco.

'Eu nu am niciun comentariu de făcut referitor la Klaus Iohannis decât ceea ce am spus într-un interviu dat unui ziar. Starea de fapt la momentul 2009 nu era dacă eu eram sau nu eram compromis, ci dacă domnia sa a fost sau nu a fost la Grivco şi îl rog să răspundă public la acest lucru pentru că în afară de mine mai sunt şi alte persoane care l-au văzut acolo. Nu înţeleg de ce domnul Klaus Iohannis se ascunde de un lucru cât se poate de evident şi nu înţeleg de ce ar fi fost o ruşine faptul că domnia sa a fost la Grivco', a afirmat Şereş la ÎCCJ.

Citeşte şi: Klaus Iohannis a MINȚIT, a fost la GRIVCO. Dezvăluire ȘOC: "Eu l-am condus la VOICULESCU"

Întrebat ce s-a discutat la acea întâlnire, fostul ministru a precizat că el nu a participat la acea întrevedere şi că era cadrul general creat de propunerile succesive pentru un nou prim ministru al României.

'La întâlnirea propriu zisă, aşa cum am şi declarat, eu nu am participat, dar îi reamintesc domnului Klaus Iohannis că ne cunoaştem din 2003, îi reamintesc faptul că am fost de mai multe ori la domnia sa la Sibiu, îi reamintesc faptul că liderul Partidului Umanist de atunci Teodor Ancuţa, care e fostul preşedinte al Bursei de Mărfuri, ne-a introdus nu numai pe mine, ci şi pe ceilalţi reprezentanţi ai Partidului Umanist şi sincer nu înţeleg de ce în 2009 susţinerea lui Dan Voiculescu şi a PC era bună, iar astăzi nu mai suntem buni', a subliniat Şereş.

Citeşte şi: REPLICA lui Iohannis despre Grivco: Ponta pune persoane compromise să mintă în numele lui

El a menţionat că discuţia lui despre Klaus Iohannis nu se poziţionează la momentul 2014, ci la 2009 şi că în prezent nu mai este implicat politic.

'Ca atare sunt doar un simplu martor a unor lucruri care s-au întâmplat în trecut. Deci domnului Klaus Iohannis nu are de ce să-i fie frică, decât poate cel mult de propria sa personalitate', a mai spus Şereş.

Citeşte şi: DAN ȘOVA îi cere socoteală lui Klaus Iohannis în legătură cu prezența sa la GRIVCO

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 sep, 2014
Taunul
Codrut seres
Codrut Seres cu dosar penal ,acuzat de subminarea economiei naţionale,îşi permite să mintă fără ruşine cu privire la o aşa numită vizită la Grifco a lui Iohannis.Eu am deplină incredere în spusele acestuia.Seriozitatea nemţească o moşteneşte de la etnia sa.Decât să minţi cu neruşinre mai bine, ţi-ai vedea de necazurle tale cu justiţiua.Cum să te cred pe tine,când tu eşti un viitor puşcăriabil acuzat de subminarea economiei naţionale.Mentorul tău Voiculescu ţi-a rezervat un pat în celula lui la mititica.Dacă eşti aşa de sincer cum vrei să pari,spune ţi-a promis plagiatorul mincinos că o să te graţieze ,dacă ajunge preşedinte?.Ruşine Sereş !Să-nu spui că eşti ardelean că ne faci de cacao.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ