KLaus Iohannis intenţie de vot. Nimeni din ACL nu îi ia apărarea lui Iohannis

| 20 aug, 2014

Niciun membru al PNL nu a sărit în apărarea lui Klaus Iohannis după atacul dur de luni al lui Crin Antonescu la adresa prezidențiabilului ACL. Mai mult, purtătorul de cuvânt al liberalilor a afirmat, marți, că fostul președinte nu va fi mustrat în partid pentru declarațiile sale.

KLaus Iohannis intenţie de vot. La mai mult de 24 ore după ce Crin Antonescu s-a dezis de actualul președinte și candidat PNL, niciun liberal nu a avut o reacție la afirmațiile fostului candidat al partidului pentru Cotroceni.

Alina Gorghiu, purtătorul de cuvânt PNL, a intervenit telefonic, marți, într-o emisiune televizată și a afirmat că Antonescu nu va fi certat pentru atacul la adresa lui Iohannis.

KLaus Iohannis intenţie de vot. Crin Antonescu afirmase anterior că nu este și nu a fost niciodată implicat în proiectul Klaus Iohannis  președinte. “Eu niciodată nu am vorbit de proiectul Klaus Iohannis președinte al României. Pe candidatul Iohannis nu-l cunosc în haina de președinte”, a declarat, luni, Antonescu.

Fostul lider PNL a afirmat despre Klaus Iohannis că nu îl cunoaște și că nici alegătorii din România nu îl cunosc. “În cazul lui Klaus Iohannis, oamenii nu știu ce votează”, a avertizat fostul președinte al liberalilor.

Antonescu a mărturisit că nu știe deocamdată dacă îl va vota sau nu pe Iohannis: “De vreme ce nu îl cunosc, o să mă uit, o să văd şi o să-l votez sau nu o să-l votez”.

Citeşte şi: De ce îi cere Klaus Iohannis votul lui Traian Băsescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ