Kovesi: DNA are 7.000 de dosare. Există două cauze care determină o explozie

| 07 apr, 22:16

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, dezvaluie ca procurorii anticoruptie instrumenteaza aproape 7.000 de dosare.

"Numărul dosarelor înregistrare la DNA este în creștere. Avem un stoc de aproape 7.000 de dosare în care lucrează 86 de procurori. Tot ceea ce se vede că face DNA-ul se face de către 86 de procurori, ajutați în activitate cam de 190 de polițiști", spune Kovesi, citată de stiripesurse.ro.

"Sunt convinsă că nu se va termina prea curând. Cred că există două cauze care determină o explozie, dacă vreți, a volumului de activitate în DNA. Una dintre ele este creșterea încrederii în această structură pentru că sunt foarte mulți cetățeni care vin și depun sesizări penale la noi. Sunt convinsă că volumul dosarelor se va menţine și în acest an la un nivel destul de ridicat", a mai spus aceasta.

Citeste si: INCREDIBIL: Darius Vâlcov a recunoscut că a primit mită 1,5 milioane de euro

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ