INCENDIAR! Laura Codruţa Kovesi îl contrazice pe Florian Coldea

| 08 apr, 16:37

Coldea declara într-un interviu, în 2008, că doar SRI are, conform legii, centru de interceptare. Însă, Kovesi îl contrazice pe șeful SRI și anunță că și DNA se ocupă cu interceptările, deși legea nu a fost schimbată.

„Pot să vă zic că DNA are propriul serviciu tehnic prin care îşi poate realiza interceptările, nu în toate cazurile interceptările pe care noi le facem, le facem prin intermediul Serviciului Român de Informaţii, probabil este un element care nu se cunoaşte foarte bine în public.”, a spus procurorul-șef al DNA.

Ordonanţa de Urgenţă 43/2002 privind Direcţia Naţională Anticorupţie spune că:

Art. 151*) - Direcţia Naţională Anticorupţie este autorizată să deţină şi să folosească mijloace adecvate pentru obţinerea, verificarea, prelucrarea şi stocarea informaţiilor privitoare la faptele de corupţie prevăzute în Legea nr. 78/2000, cu modificările ulterioare, în condiţiile legii. Orice informaţie cu valoare operativă de altă natură se transmite de îndată autorităţilor abilitate prin lege, pentru verificarea şi valorificarea acesteia.

Într-un interviu acordat lui Victor Ciutacu, în 2008, generalul Florian Colea declara că SRI-ul este singura instituţie abilitată să facă interceptari.

V. Ciutacu: In afara de dumneavoastra, mai asculta cineva in tara asta, legal vorbind, telefoanele?

F. Coldea: Din punct de vedere al legii, singurul abilitat, cu centru tehnic de interceptare, este SRI.

Citeşte şi:  Kovesi, declaraţie năucitoare: DNA are un serviciu tehnic care poate efectua INTERCEPTĂRI

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 apr, 20:25
stefan
oferta
Dacă credeţi cu adevărat că sunteţi sortiţi să aveţi succes în viaţă, atunci, indiferent de ce se întâmplă, veţi continua să vă croiţi drumul spre atingerea scopurilor stabilite. Nimic nu vă va opri. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ