Kovesi, declaraţie năucitoare: DNA are un serviciu tehnic care poate efectua INTERCEPTĂRI

| 08 apr, 15:16

Laura Codruţa Kovesi a declarat în cadrul unui interviu la Radio România Actualităţi că DNA are capacitatea tehnică de a face interceptări fără suportul Serviciului Român de Informaţii.

Laura Codruţa Kovesi a declarat în cadrul unui interviu la Radio România Actualităţi că DNA are capacitatea tehnică de a face interceptări fără suportul SRI.

"DNA are un serviciu tehnic care poate efectua interceptari, nu toate interceptarile sunt facute cu concursul SRI. Dar orice interceptare este facuta cu aprobare de la un judecator", a precizat Laura Codruta Kovesi la Radio România Actualităţi.

"Noi nu colaboram doar cu SRI, colaboram cu mai multe servicii  de informatii", a mai afirmat Laura Kovesi.

Citeşte şi: Kovesi: Cătușele nu au fost inventate de DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 apr, 20:20
stefan
oferta
Dacă credeţi cu adevărat că sunteţi sortiţi să aveţi succes în viaţă, atunci, indiferent de ce se întâmplă, veţi continua să vă croiţi drumul spre atingerea scopurilor stabilite. Nimic nu vă va opri. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ