Legea bugetului de stat și legea asigurărilor sociale pe anul 2016, promulgate de Klaus Iohannis

| 18 dec, 13:54

Președintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele privind promulgarea Legii bugetului de stat și a Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2016, informează un comunicat al Administrației Prezidențiale.

De asemenea, șeful statului a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificați în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2016.

Parlamentul a adoptat miercuri proiectele legilor bugetului de stat și bugetului asigurărilor sociale pe anul 2016.

Citeşte şi: Surse: Președintele Iohannis va cere reexaminarea legii privind darea în plată

 

Plenul reunit al Parlamentului a votat miercuri, proiectul legii bugetului de stat şi proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2016.

Premierul Dacian Cioloş a salutat votarea bugetului:

"Mă bucur că avem buget într-un timp scurt, au fost dezbateri intense, aşa cum aţi putut să vedeţi, astăzi în faţa parlamentului am reconfirmat ce am spus deja, am lucrat cu materialul găsit. Nu puteam face reforme bugetare profunde fără să periclităm stabilitatea bugetară în România, am fi riscat foarte mult.

Am urmărit să punem în aplicare decizii ale parlamentului, discutate cu consens politic, în ce priveşte Codul fiscal şi măririle de salarii, dar să ţintim clar anumite obiective pe care acest guvern le are - educaţie, cercetare, investiţii", a declarat premierul Cioloş.

Citeşte şi: Bugetul de stat şi bugetul asigurărilor pe 2016, votate de Parlament. Ce declară premierul Dacian Cioloş

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 dec, 13:57
Nicolae Farcaş
Oportunitate!
Învață cum să faci bani, muncind acasă! Ai nevoie de un calculator cu conexiune la internet, răbdare, perseverență și dorință de ați suplimenta veniturile. Pentru mai multe detalii trimite un mesaj cu textul INFO la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ