Lider PSD, ATAC NĂPRASNIC la Victor Ponta şi Liviu Dragnea: “Mă voi lupta cu ei până la capăt!”

| 03 apr, 11:41

Victor Ponta şi Liviu Dragnea "condamnă PSD-ul la mulţi ani de Opoziţie de acum încolo" spune eurodeputatul suspendat din partid Cătălin Ivan. Acesta declară că va prezenta la viitorul Congres un "proiect de modernizare" a formaţiunii, la care vor adera "foarte mulţi colegi", inclusiv şefi de filiale judeţene.

"S-a încercat suspendarea mea din PSD, nu au reuşit. Sunt membru la Dobrovăţ, o comună din judeţul Iaşi, acolo m-am transferat şi sunt membru acolo. S-a dizolvat organizaţia PSD Sector 1, toată organizaţia, numai ca să poată să mă excludă pe mine. Am depus contestaţie la partid. Dacă nu primesc răspuns, probabil în perioada următoare, imediat după sărbători voi acţiona şi în instanţă, pentru dizolvarea organizaţiei", a declarat Ivan, citat de stiripesurse.ro.

Europarlamentarul precizează că se consultă cu socialiştii din Franţa, Germania şi Marea Britanie în privinţa proiectului său de modernizare a PSD.

"Eu sunt membru de partid, rămân membru de partid şi voi prezenta la viitorul Congres un nou proiect pentru PSD, de modernizare a partidului (...). Am discuţii cu laburiştii din Marea Britanie, cu cei de la SPD din Germania, cu socialiştii din Franţa, le-am prezentat proiectul meu, facem schimb de idei, încerc să preiau bune practici de acolo".

Cătălin Ivan consideră că Victor Ponta şi Liviu Dragnea conduc PSD într-o manieră greşită: "Mă voi lupta cu ei şi mă lupt până la capăt, pentru că modul în care Victor Ponta şi Liviu Dragnea conduc partidul este un mod total greşit şi ne condamnă la mulţi ani de Opoziţie de acum încolo", a mai spus acesta.

Citeste si: VICTOR PONTA: Nu de la buticuri avem un miliard de euro încasări în plus

Întrebat, la RFI, cine îl susţine în PSD, eurodeputatul a răspuns: "Foarte mulţi colegi. Eu nu sunt nou în partid, eu am 12 ani de politică în PSD şi am fost în toate funcţiile posibile, de la nivel local până la nivel european, deci am foarte mulţi colegi cu care am lucrat, din eşalonul doi, din eşalonul trei, chiar din liderii care conduc acum organizaţii judeţene sunt oameni care mi-au spus că susţin proiectul şi că sunt de acord că trebuie să se facă această schimbare. Nu pot să dau nume dintr-un singur considerent: pentru că aşa am convenit, având în vedere cât de abuziv este condus PSD-ul în acest moment, le fac un rău dacă le dau numele, pentru că după aceea, nu ştiu, riscă să fie suspendaţi, excluşi, scoşi din funcţii, li se poate întâmpla orice, doar pentru faptul că zic că sunt de acord cu proiectul meu. Va veni momentul când voi lansa acest proiect şi vor apărea şi vocile care susţin proiectul şi veţi vedea că vor fi surprize foarte mari".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 apr, 12:24
cora
Cautam operatori PC, care sa se alature echipei noastre. Oferim si solicitam seriozitate maxima. Conditii necesare : - calculator + internet + cunostiinte minime de operare. Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare. Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii prezentate pe mail. Atata timp cat cititi cursurile,o sa gasiti raspunsurile la toate intrebarile . Plata castigurilor realizate este garantata prin contract de comision legal cu editura EPUBLISHERS.SRL Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti electronice! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ