Liviu Dragnea, despre dosarul Referendumul: Am emoții!

| 05 mai, 15:32

Ministrul Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea, a declarat marți că are emoții pentru ziua de 6 mai, când Înalta Curte de Casație Justiție (ÎCCJ) se va pronunța în dosarul "Referendumul", dar a susținut că este nevinovat și a precizat că după sentință va vorbi "mai multe lucruri".

Ministrul Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea, a precizat că are emoții în privința sentinței din dosarul Referendumul, cu toate că împotriva sa nu există nicio probă "serioasă", ci doar "afirmații, considerații, deducții".

"Eu sunt absolut convins de nevinovăția mea, mi-am susținut-o cu tărie în toată această perioadă. Nici eu și cred că nici instanța n-a identificat vreo probă serioasă la procuror. Este vorba de un șir de afirmații, considerații, deducții, presupuneri și eu sper ca mâine decizia să fie de achitare", a spus Liviu Dragnea, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, conform Agerpres.

Citește și:  Dragnea, în dosarul Referendumului: Îmi susțin cu tărie nevinovăția


Pe de altă parte, întrebat ce va face dacă va fi condamnat în acest dosar, Dragnea a afirmat că nu a răspuns niciodată la această întrebare, din superstiție.

"Știți bine ce voi face, numai că n-am vrut să răspund niciodată la întrebarea asta, din superstiție. Răspunsul e inclus în întrebare. (...) Așa cum în acești mai mult de doi ani de zile m-am ferit să comentez și am fost foarte rezervat în comentarii pentru a nu fi acuzat că influențez justiția — spre deosebire de alții, în frunte cu Băsescu, care au tot influențat în cazul ăsta și care au tot presat — așa voi face și eu, după sentință voi vorbi mai multe lucruri", a spus ministrul.

ÎCCJ urmează să se pronunțe miercuri în dosarul "Referendumul".

Procurorul de ședință al DNA a cerut pedeapsă cu executare pentru acuzațiile care i se aduc lui Liviu Dragnea în dosarul "Referendumul".

Procurorul nu a formulat un cuantum al pedepsei și a spus că este atributul instanței supreme să o stabilească.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ