Judecătorii au decis! Darius Vâlcov va fi cercetat în arest la domiciliu

| 06 mai, 15:52

Magistraţii Înaltei Curţi au decis, miercuri, ca Vâlcov să fie cercetat în arest la domiciliu, însă decizia nu este definitivă şi poate fi atacată de procurorii DNA.

Judecătorii ÎCCJ au admis, miercuri, cererea lui Darius Vâlcov de de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu.

Decizia de miercuri a ICCJ nu este însă definitivă.

Citeşte şi: Deputatul Bărbulescu, cel care i-a ascuns seiful lui Darius Vâlcov şi apoi l-a denunţat, audiat la DNA


Pe durata arestului la domiciliu, de 30 de zile, Vâlcov ar urma să aibă următoarele obligaţii: să se prezinte în faţa organului de urmărire penală şi a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat şi să nu comunice cu ceilalţi participanţi la comiterea infracţiunilor, cu martorii şi cu experţii. Conform art. 221 alin. 4 şi 11 din Codul de procedură penală, atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive.

Potrivit deciziei jduecătorilor, Vâlcov poate părăsi imobilul unde locuieşte pentru prezentarea în faţa organelor judiciare, la chemarea acestora.


Tag-uri: Darius Vâlcov, DNA
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ