Niels Schnecker, teorie INCENDIARĂ despre DNA

| 06 mai, 22:44

Scandalul din Traian Basescu si vechiul PDL este unul de fațadă, spune Niels Schnecker, în opinia caruia dosariada de la DNA reprezinta de fapt o bătălie financiară.

"Eu cred ca aici este un joc de putere care are la baza numai si numai banii si noi suntem orbiti cu partea politica si cu partea populista ca vrem sa il vedem in lanturi pe Basescu. Cred ca noi ne amagim si hranim acest populism, la un moment dat lumea se satura si ei raman cu banii", a spus Niels Schnecker la Romania Tv.

"Noi vorbim aici de un prejudiciu de cateva miliarde de euro in zeci ani. Intregul șpil al DNA este sa satisfaca populismul astfel incat subiectul banilor sa se uite si o sa vedem ca o mica parte o sa se intoarca la stat", a spus el.

"(...) miliardele vor fi reimpartite si ce se intampla acum este redistribuirea sau reimpartirea a ceea ce n-a fost impartit corect in opinia unora. Poate Basescu n-a impartit cu toata lumea sau poate sunt bani care inca n-au fost impartiti", a mai declarat Niels Schnecker.

Citeşte şi: Ziua şi LOVITURA pentru TRAIAN BĂSESCU. Parchetul General deschide un NOU dosar penal

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ