Linia Gara de Nord-Aeroportul Otopeni a fost testată. Klaus Iohannis: Singura cale ferată facută după 1984

| 21 sep, 13:44

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la testarea liniei ferate Gara de Nord-Aeroportul Otopeni, că această cale ferată este prima construită după 1984, fiind construită în proporţie de 89% în timpul guvernării PNL.

"Iată că planul de relansare economică pe care l-am elaborat împreună cu guvernul Orban începe să-şi arate şi partea practică. Am participat astăzi la un test pe singura linie nouă de cale ferată construită din 1984 încoace. Dorim să dezvoltăm Aeroportul Internaţional, dar pentru asta e nevoie să ajungi în aeroport în condiţii foarte bune.

Bani europeni am avut şi până acum, voinţa politică a fost însă puţină. Din 2016 până în 2019 s-au construit 11% din această linie. În nicun an de când a venit guvernul liberal s-a realizat 89% din această linie", a declarat Klaus Iohannis, potrivit RomâniaTV.net.

Citeşte şi Pe noul traseu Gara de Nord-Aeroportul Otopeni pot circula mai mulţi operatori, nu doar CFR Călători

La rândul său, premierul Ludovic Orban a anunțat că proiectul legăturii feroviare între Gara de Nord și aeroportul Otopeni este aproape de finalizare, iar în cel mai scurt timp va fi pus la dispoziția beneficiarilor. El a spus că ideea acestui tronson îi aparține și că a trebuit să treacă 12 ani pentru a deveni realitate.

"Ideea acestui tronson s-a născut în mandatul meu de ministru al Transporturilor. Sigur că și aici a trebuit să treacă 12 ani pentru realizarea acestui tronson necesar pentru a oferi o alternativă de deplasare pentru cei care vor să plece de pe Aeroportul Otopeni sau aterizează pe Aeroportul Otopeni. (...) Lucrarea este finalizată în proporție de 100%. Această linie este o realitate și va fi pusă la dispoziția beneficiarilor în cel mai scurt timp posibil", a spus Ludovic Orban.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 dec, 06:25
VashReabs
doxycycline 300 mg stat
Urinary infections during pregnancy are common doxycycline from canada Sure enough, Zhao Ling seemed to know that the swallowing beast would test the medicine first, but after Zhao Ling finished speaking, the hypertension cardiac output swallowing beast directly picked up a spiritual pill in hypertension cardiac output front of him bottom number blood pressure and swallowed it

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ