Lovitură de teatru la Liga Profesionistă de Fotbal! Gino Iorgulescu îl detronează pe Mitică Dragomir

| 14 noi, 2013

Gino Iorgulescu este noul preşedinte LPF, după 17 ani în care Dumitru Dragomir a condus Liga Profesionistă de Fotbal!

"Gino Iorgulescu a câştigat cu 11-7. A fost şi este un concurent şi un preşedinte meritoriu. Are o activitate fotbalistică de ani de zile, bănuiesc că va avea o activitate măcar cât am stat eu la LPF îi doresc să stea şi el. Las în urma mea o ligă frumoasă, îi las mobila lui Ceauşescu în biroul meu, că tot a fost prieten cu Nicu, îl las din punct de vedere financiar la un nivel extraordinar de mare. Sunt bucuros că în locul meu las un om de fotbal şi un profesionist. Am fost învins şi pe valoarea lui, dar şi pe valoarea politică. Nu am decât să îi doresc succes, să fie sănătos, să ţină liga aşa cum am ţinut-o eu cel puţin din punct de vedere financiar. Influenţa politică a fost majoră, dar ar fi urât să vorbesc de domnul Ponta, de domnul Dragnea", a spus Dragomir, într-o conferinţă de presă.

 

Care au fost atuurile lui Gino Iorgulescu:

- Fără comisioane, dar cu preşedinţi negociatori
- Propunere pentru o variantă în privinţa drepturilor TV. Fostul boss de la FC Naţional îi anunţă pe preşedinţi că "voi elimina firmele intermediare, care au negociat la precedentul contract, automat vor dispărea şi comisioanele ce ar trebui plătite lor. În plus, 4-5-6 preşedinţi dintre cei 18 vor forma o comisie, care alături de mine va merge să trateze direct un nou acord".

Iorgulescu a fost fotbalist internaional, conducător și antrenor și a făcut din FC National una dintre echipele respectate ale primei ligi de fotbal din România. S-a nascut în data de 15.05.1959 în Giurgiu. Ca fotbalist Iorgulescu a jucat ca și fundaș central, mijlocaș central, atacant. Debutul în prima ligă de fotbal s-a produs în data de 31.08.1975, în partida Sportul – „U“ Craiova încheiată scor 1-1. A jucat la următoarele echipe: Sportul (1975-76 și 1977 – 89) și Progresul (1976-77).

Gino fost secund la națională între 1990 și 1993 și antrenor la FC Național în 1998-99. În 1995-1996 a fost în conducerea clubului Sportul. Între 1996 și 2005 Gino Iorgulescu a fost președinte la FC Național. Cu el în frunte, echipa a avut două clasări pe locul 2 în campionat (1996-97 si 2001-02) și a evoluat în Cupa UEFA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 noi, 2013
gheorghe
fgedg
http://www.rotractaribucuresti.ro/
14 noi, 2013
MITICA
mitica
e semn bun . inseamna ca scapam sigur si de mircea sandu, o alta panarama

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ