Manifestaţii de Ziua Maghiarilor. Mii de oameni în stradă, autorităţile sunt în alertă

| 15 mar, 2014

Zeci de manifestaţii au loc de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, în mai multe judeţe. Controalele au fost intensificate la frontieră, întrucât Ministerul de Interne a decis interzicerea intrării în ţară a mai multor cetăţeni maghiari de la partide extremiste.

Sâmbătă au loc mitinguri în 15 oraşe mari ale ţării. Pentru aceste manifestaţii, Ministerul Afacerilor Interne s-a prăgătit aşa cum se cuvinte. Pe străzi vor fi aproximativ 1.500 de jandarmi şi poliţişti care vor asigura liniştea şi ordinea publică.

Potrivit România TV, la Cluj-Napoca sunt pregătite două astfel de manifestări: una organizată cu ocazia Zilelor Maghiarilor de Pretutindeni şi un marş organizat de Noua Dreaptă.

Evenimentele sunt foarte riscante din punct de vedere al securităţii şi tocmai de aceea autorităţile vor trebui să ia măsuri pentru ca cele două grupuri să se întâlnească şi să se evite eventualele conflicte între maghiari şi cei care protestează pentru Noua Dreaptă.

Citeşte mai mult pe RTV.net.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ