Mesaj de la Boc pentru Iohannis – mulți vor merge cu Elena

| 22 sep, 2014

Edilul Clujului le transmite un mesaje celor doi lideri ai ACL - mulți vor merge cu Elena, iar dacă este să ținem seama de faptul că Boc este în continuare o latură importantă a triunghiului Băsescu-Udrea-Boc, mesajul este unul cât se poate de clar, mai ales în contextul în care în tabăra președintelui a început să fie luată în considerare ipoteza unei fuziuni între PMP și PDL după finalizarea alegerilor prezidențiale.

Dacă tot este la modă acum să vorbim despre agenți acoperiți, nu cred că este greșit să vorbim în termenii aceștia și despre Emil Boc, care rămas, încă, în echipa lui Blaga îi face campanie Elenei Udrea. La ultima intervenție publică, edilul Clujului a ținut să reitereze poziția sa cu privire la fuziunea dintre PNL și PDL, reluând atacurile la adresa buldogului, care renunță la partid în detrimentul liberalilor, și, mai voalat, la Klaus Iohannis, căruia îi transmite că în contextul fuziunii, mulți dintre membrii PDL vor alege să o susțină pe Udrea la prezidențiale. Astfel, noile declarații ale lui Boc vin să completeze seria de atacuri și critici la adresa actualei conduceri a partidului, fostul prim-ministru voind parcă să testeze limitele răbdării lui Blaga.

Citeşte şi: Udrea şi Macovei îşi coordonează comunicarea


Având în vedere că viitorul Alianței Creștin Liberale și a lui Klaus Iohannis în bătălia pentru Cotroceni nu sună bine, fiind conturat în nunațe sumbre în cadrul ultimelor sondaje de opinie, atacul lui Boc nu face decât să adâncească problemele din cadrul alianței, atât la nivel intern, prin stimularea tensiunilor la nivelul conducerii, cât și la nivel extern, arătând electoratului o ACL dezbinată. Emil Boc nu este la prima abatere de acest tip, fostul prim-ministru refuzând să fie un promotor al noii formațiuni politice și a candidatului comun asumat de către PNL și PDL, preferând să stea deoparte și să critice fiecare mișcare a lui Blaga, iar asta în timp ce face parte din Fundația Mișcarea Populară și o susține oficial pe Elena Udrea în cursa prezidențială.

Citeşte şi: Moţiunea de cenzură a ACL – întârziată precum Iohannis


În ceea ce privește ultimele declarații ale lui Boc, se poate identifica clar linia de comunicare a președintelui PMP – “Dispariția PDL nu este o idee bună. Cred că PDL are multe de spus și multe de apărat și cred, de asemenea, că PDL-ul are un blazon cel puțin la fel de faimos ca și PNL. Eu mi-am spus răspicat în partid punctul de vedere, de ce susțin, pe cine susțin și de ce nu sunt de acord cu politica partidului. În opinia mea, se putea realiza cel mult o alianță, nu o fuziune. Iar în privința candidaților se putea desemna acel candidat care stătea cel mai bine în sondaje. (…) Cred că cel mai bun candidat este acela care a demonstrat și poate demonstra că va aduce locuri de muncă”, a explicat Boc.

Citeşte şi: Băsescu și băsiștii îl discreditează pe Obama


Practic, edilul Clujului le transmite un mesaje celor doi lideri ai ACL - mulți vor merge cu Elena, iar dacă este să ținem seama de faptul că Boc este în continuare o latură importantă a triunghiului Băsescu-Udrea-Boc, mesajul este unul cât se poate de clar, mai ales în contextul în care în tabăra președintelui a început să fie luată în considerare ipoteza unei fuziuni între PMP și PDL după finalizarea alegerilor prezidențiale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 sep, 2014
Georgi
Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ