Ministrul Muncii Lia Olguţa Vasilsecu: Mi-am scris demisia în alb

| 08 iun, 09:45

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat la o televiziune de ştiri că şi-a scris demisia în alb. Ministrul a mai spus şi că unii lideri sindicali au dorit să blocheze legea salarizării pentru că au interese ascunse.

Ministrul Muncii Lia Olguța Vasilescu a declarat că este pregătită oricând să părăsească scaunul ministerial dacă nu mai are susținerea partidului:

"Am demisia în alb din prima zi de când am devenit ministru. Am demisia în alb pentru că am vrut eu. Am depus-o la partid. Mi-am dat-o pentru că așa mi s-a părut normal când intri într-o funcție publică, dacă eu greșesc să pot să plec în momentul în care am greșit", a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Lia Olguţa Vasilescu a dezvăluit şi cine s-a aflat în spatele protestelor împotriva legii salarizării şi care au fost motivele acestora:

"Voiam sa va relatez din culisele sindicalistilor. Acum o saptamana am discutat cu un coleg de coalitie, care m-a întrebat: "daca e legea buna cum spui tu, de ce tipa sindicatele?...e o problema. Liderul respectiv a spus sa retragem, am spus ca vrem sa retragem, cei mai vocali lideri de sindicat au spus sa nu facem asta ca or sa iasa in strada...discutiile in spatele usilor inchise sunt altele decat la TV. Sunt unii care au intentionat sa blocheze legea. Este o firma care face tichete de masa si aceasta firma e controlata de lider de sindicat. Am si probe", a declarat Lia Olguta Vasilescu.

 

Tag-uri: olguta vasilescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ