Ministrul Sănătăţii cere DEMISIA directorului Institutului Cantacuzino

| 15 sep, 2014

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, cere demisia directorului Institutului "Cantacuzino", Radu Iordăchel.

Bănicioiu a declarat, luni, presei, că rezolvarea problemei de la această unitate medicală bucureşteană reprezintă o prioritate.

"Institutul Cantacuzino are nişte probleme de ani buni, care cred că ar trebui să înceteze. În momentul de faţă, noi, şi la cererea oamenilor care lucrează acolo, am înfiinţat un comitet interministerial care s-a întrunit deja şi care a început să analizeze problemele, de la datoriile către furnizori, până la problemele de strategie. Este o prioritate pentru minister rezolvarea problemei de la Institutul Cantacuzino, iar acolo să se producă vaccinuri. Trebuie o chestiune integrată acolo, de viziune, pe care managementul nu a fost capabil să o ofere în nişte ani de zile. Am văzut că oamenii au protestat tocmai împotriva managerului, eu iau în calcul şi această variantă, de a-i cere demisia, după ce voi avea o discuţie, marţi, cu cei care au protestat şi cu comitetul interministerial", a afirmat Nicolae Bănicioiu.

Ministrul Sănătăţii a spus că a avut mai multe discuţii cu managerul de la Institutul "Cantacuzino".

"Am avut mai multe discuţii cu dânsul, i-am pus în vedere să plătească salariile la timp. Partea de salarizare se rezolvă, dar acolo e problema de strategie. Ei trebuie să producă vaccin conform normelor internaţionale şi atunci toate lucrurile vor merge bine", a completat Bănicioiu.

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, şi ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, au predat, luni, la Cluj, serviciilor de salvare din 15 judeţe, 37 de ambulanţe noi, dotate la standarde moderne.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ