MINUNILE care te lasă fără cuvinte CONFIRMATE de Biserică

| 30 sep, 2014

Multi cred ca odata cu inaltarea la cer a lui Iisus Dumnezeu si-a intors spatele oamenilor si a refuzat sa mai infaptuiasca minuni menite sa ii apropie de El.

 

Desi nu mai putem vorbi de care cu foc sau de despartirea marii in doua, si in ziua de astazi au loc anumite evenimente putin zis bizare, care ridica serioase semne de intrebare.

Biserica Catolica a confirmat in ultima vreme mai multe minuni recente. Iata cateva:

 

Minunea de la Knock, Irlanda, 1879

 

Pe frontonul bisericii din satul Knock, situat undeva in Nord-Vestul Irlandei, un numar de 15 persoane de toate varstele au observat in ziua de 21 aprilie 1879 trei siluete si un miel.

 

Oamenii au deslusit ca siluetele apartineau Fecioarei Maria, lui Iosif si Sfantului Ioan Evanghelistul, iar mielul il resprezenta simbolic pe insusi Iisus Hristos. Biserica a recunoscut ca acolo s-a produs un miracol, confirmat de 15 martori oculari.

 

De atunci, la locul cu pricina se desfasoara pelerinaje. In 1979, la un an de la ivirea miracolului locul a fost vizitat chiar de Papa Ioan Paul al II-lea, care si-a exprimat inca o data devotamentul fata de faptul sacru.

 

 

Minunea de pe insula Guadelupa, 1531

 

Localnicului Juan Diego, de pe insula Guadelupa aflata in Golful Mexicului, i s-a aratat tot Fecioara Maria, deasupra dealului Tereuas. Prea Sfanta Fecioara i-a comunicat lui Juan Diego ca Ea ii iubeste pe locuitorii Mexicului si ai insulelor din zona si i-a cerut sa-i comunice episcopului local ca doreste sa fie constuita o biserica pe varful dealului.

 

Pentru a fi crezut pe cuvant, i-a cerut lui Diego sa culeaga cateva flori si sa le ascunda sub haina. Cand Juan Diego s-a prezenat la episcop si a desfacut haina sa-i prezinte florile, in locul lor a aparut chipul Fecioarei, la care episcopul s-a inchinat numaidecat.

 

Biserica a fost construita si exista si astazi.

 

Minunea de la Lanciano, Italia

 

Dupa cum se spune, candva demult, un calugar din localitatea Lanciano punea la indoiala existenta lui Dumnzeu, dar isi facea datoria, tinand post, rugandu-se si asistand la slujbe.

 

La una dintre aceste slujbe, in timp ce, in prezenta painii si a vinului, se pronuntau cunoscutele cuvinte "acesta este trupul meu..." si "acesta este sangele meu...", painea si vinul s-au transforat brusc in trup si sange omenesc.

 

Multa vreme, faptul a fost privit cu indoiala, desi s-au pastrat urmele acelui sange si ale acelui trup.

 

Tocmai aceste urme au stat la baza unor cercetari pe care le-a intreprins in 1971 un profesor de la Universitatea din Viena, care coroborandu-le cu alte relicve a confirmat ca apartineau Mantuitorlui. Minunea a fost recunoscuta de Biserica.

 

 

Minunea din Akita, Japonia, 1973

 

In 1973, calugaritei Agnesa Katsuko Sasagawa i se arata Maica Domnului, invaluita intr-o lumina stralucitoare. Dupa cateva zile, fenomnul s-a repetat, iar calugarita a descoperit pe mana o rana in forma de cruce, din care curgea sange.

 

Dupa trei saptamani, a constatat ca si din mana statuii Fecioarei, executata din lemn, curgea, de asemenea, sange. Din ochii statuii curgeau lacrimi, iar de pe piele sudoare.

 

In aprilie 1984, Biserica a cercetat cele intmaplate si a considerat ca acestea constituie o minune, al carei mesaj nu poate fi descifrat. Intre timp, calugarita Sasagawa care fusese grav bolnava a constatat ca boala i s-a ameliorat si a interpretat singura mesajul minunii ca fiind legat de videcarea bolii ei.

 

Ca urmare, in 1988 minunea a fost confirmata si recunoscuta de Biserica.

 

Miracolul de la Fatima 1917

 

In primavara anului 1917, peste 100.000 de oameni sau adunat in localitateaFatima din Potugalia, ca sa vada un miracol prezis de trei preoti. Toti cei prezenti au confirmat ca, dupa o ploaie torentiala, a iesit brusc soarele, arzand sclipitor si uscadu-le hainele de pe ei.

 

In continuare, soarele a inceput sa evolueze pe cer dupa o traiectorie in zig-zag. Miracolul a fost interpretat in doua feluri. Dupa unii prevestea vremuri mai bune - si in anul urmator s-a incheiat Primul Razboi Mondial - iar dupa altii prevestea sfarsitul lumii, ceea ce nu s-a confirmat.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 oct, 2014
Maya
da, oricine poate fi jurnalist
1."15 persoane de toate varstele au observat in ziua de 21 aprilie 1879 trei siluete si un miel.""In 1979, la un an de la ivirea miracolului"
Cat timp?? Un an?? mie mi se par 100.
2."Juan Diego s-a prezenat" ...Ce a facut Diego?? Noi credem ca s-a prezentat.
3."Dupa cateva zile, fenomnul s-a repetat," Ca s-a repetat?? Poti repeta ca nu se intelege ce s-a repetat...??
4."In aprilie 1984, Biserica a cercetat cele intmaplate" Ce a cercetat??
....si lista poate continua la nesfarsit. De la semne de punctuatie puse anapoda la greseli de ortografie.
30 sep, 2014
Fratele Filimon Felasie
Fiilor drept-credincioşi, citiţi următoarele adevăruri despre viaţa cea binecuvântată a părintelui Arsenie Boca şi luaţi aminte că veţi putea intra în Împărăţia Cerului doar dacă le veţi mărturisi întru mântuirea cea dătătoare de viaţă veşnică:

► Atunci când Dumnezeu a spus “Să fie lumină!”, cita din Arsenie Boca.
► Se spune că Dumnezeu a făcut Pământul, Soarele, Luna, stelele, plantele, animalele şi omul. Pe Dumnezeu l-a făcut Arsenie Boca. De mai multe ori şi în poziţii diferite.
► Moise a primit Cele 10 Porunci de la Arsenie Boca.
► Când merge la culcare, Bau-Bau se uită în şifonier şi sub pat ca nu cumva Arsenie Boca să fie acolo.
► Arsenie Boca a scris un almanah gastronomic intitulat “Cartea de bukkake”, datorită faptului că iubea credincioşii exact ca sarea-n bukkake. În cųrând va fi editat un al doilea volum denumit “Bukkake tradiţionale”.
► Atunci când Iisus a înviat, a suferit un preinfarct în momentul în care a auzit că pe Pământ există unul mai tare ca el. Era vorba despre Arsenie Boca.
► Arsenie Boca a fost cel care a creat prima carte de colorat inspirată din mitologia ęvręíąscă. Aceasta este Biblia. În cųrând va fi lansată şi pe vinil în interpretarea părintelui Maricel Pedofileanul.
► Arsenie Boca ştie ce este lerul despre care cântă Ştefan Hruşcă.
► Arsenie Boca a inventat motorul Euro 666.
► Arsenie Boca n-a avut copii, dar el e adevăratul tată al lui Luke Skywalker.
► Arsenie Boca îl vede pe Omul Invizibil.
► Dacă tu ai 10 lei şi Arsenie Boca are 10 lei, Arsenie Boca are mai mulţi bani ca tine.
► Nu există lesbiene, ci doar femei care încă nu l-au cunoscut pe Arsenie Boca.
► Când Arsenie Boca s-a hotărât să fumeze, ţigările au început să se îmbolnăvească de cancer.
► Arsenie Boca îi spovedea pe Iustin Pârvu şi Ilie Cleopa folosind mirul pe post de lubrifian
30 sep, 2014
Preafericitul Daniel Trafaleteanul
Comunicat public din partea Patriarhiei Române

Dragi credincioşi, sunt Preafericirea Mea Daniel şi în calitate de patriarh al Bisericii Ortodoxe Române vă înştiinţez că suntem în pragul colapsului: ţara noastră a rămas fără resurse de ċăċat!

Din cauza sărbatorilor ortodoxe din ultimele săptămâni, rezerva de ċăċat a României a fost epuizată. Deşi existau câteva diferenţe de opinie între membrii Sfântului Sinod, când a fost vorba de mâncat ċăċat, cu toţii au ajuns la un consens şi nimeni nu a mai ţinut cont de funcţie, vârstă şi simpatii, toţi aceştia trecând direct la înfulecat.

Trist este faptul că majoritatea credincioşilor nu s-au mulţumit să consume ċăċat în timpul slujbelor, ci şi-au luat şi câte doi saci pentru acasă. Absolut toţi enoriaşii au mâncat ċăċat în timpul slujbelor, în timpul discuţiilor de pe marginea străzii şi chiar alături de familiile lor, la chermeze, nunţi, botezuri sau cumetrii.

Pasiunea pentru consumul de ċăċat s-a răspândit rapid, astfel că o multitudine de preoţi, diaconi, călugari, episcopi si mitropoliţi s-au apucat, la rândul lor, să mănânce ċăċat. Din păcate pentru ei, zăcămintele de ċăċat ale României au fost epuizate, astfel că doar printr-o minune va mai fi descoperit vreun zăcământ de ċăċat care încă n-a fost consumat în această ţară. În acest mod se poate explica de ce, în ultima perioadă, foarte mulţi credincioşi au început să mănânce ċăċat în afara ţării, chiar şi prin moschei, sinagogi sau temple.

Cu sufletul plin de speranţa că vom identifica un nou zăcământ de ċăċat pe teritoriul ţării noastre, astfel încât să nu fie nevoie sa apelăm la importuri şi gândindu-ne cu evlavie la Bântuitorul nostru Iisus, vă spun „Fiţi binecuvântaţi, fiilor”. Doamne ajută!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ