Modelul cărţii de identitate al autovehiculelor ar putea fi schimbat în acest an

| 08 iul, 2014

Modelul cărţii de identitate a autovehiculelor ar putea fi schimbat în acest an, măsura urmând să se aplice treptat, la expirarea fiecărui document în parte, a declarat Flaviu Câmpeanu, director tehnic la Registrul Auto Român, într-o conferinţe de specialitate.

'Noi vom schimba modelul cărţii de identitate, sper, în acest an. Un nou model al cărţii de identitate, după ce va trece prin furcile caudine ale tuturor ministerelor implicate şi se va naşte, va cuprinde toate datele de care aveţi nevoie. Va fi, practic, o oglindă a certificatului de omologare european, inclusiv problema cea mai mare pe care o aveţi, respectiv tipul suspensiei. De asemenea, va atinge şi celălalt subiect sensibil, cu masele şi dimensiunile, dar aceea este altă chestiune', a spus Flaviu Câmpeanu.

Potrivit acestuia, cărţile nu se vor schimba brusc, ci treptat, la expirarea fiecărui document în parte, la completarea totală a rubricilor de proprietar sau la distrugere ori pierdere.

În ceea ce priveşte preţul, acesta nu va fi mult mai mare comparativ cu cel actual, existând posibilitatea să fie chiar mai mic, pentru că va avea altă dinamică şi altă structură, potrivit reprezentantului RAR.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ