Monica Macovei cheamă oamenii în stradă împotriva ANAF

| 30 mar, 08:47

În ultima perioadă, inspectorii Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) au provocat revoltă prin închiderea unor localuri pentru nereguli contabile de câţiva lei. Europarlamentarul Monica Macovei se declară revoltată de faptul că ANAF omoară micii întreprinzători în loc să recupereze prejudiciile create de marii corupţi şi evazionişti.

„Ce vedem zilele acestea? Vedem noile mașini ale ANAF cu geamuri fumurii – că și-au luat și mașini noi – cum se duc în piețe, cum se duc la buticuri, la tarabe, la șaormării, la mici magazine în soția cu soțul își fac cât de cât o afacere de familie și le închid pentru diferențe de 3 lei, de 5 lei, de 10 lei. Oameni buni, ANAF-ul e făcut să meargă după marii datornici, nu să omoare acest sector privat mic, de familie, care găsește locuri de muncă! Trebuie să-l promovezi să mai găsescă un loc de muncă, nu să-l oprești, nu să-i îngheți conturile, nu să-i dai o amendă pe care n-o s-o poată plăti niciodată. L-ai desființat și ai lăsat pe drumuri doi-trei oameni! În schimb, cei cu marile averi neimpozitate, cei cu hotărâri definitive, de la care trebuie să confiști sute de milioane, stau probabil la soare, la plajă, prin diverse insule, stau, joacă la ruletă la Monaco”, a declarat Monica Macovei la un post de televiziune de stiri.

Citeşte şi: Șeful ANAF, reacție după închiderea micilor întreprinzători: "... nu neglijăm mica evaziune"

Tag-uri: ANAF, monica macovei
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ