MRU crede într-un posibil tandem Crin - Blaga

| 19 dec, 2013

MRU îi kobește subtil lui Blaga. Acum, serios, meniurile îmbelșugate par să-i fi cauzat până la urmă forțosului civic un soi de miopie politică galopantă.

Nu ne explicăm cum altfel MRU este singurul care are vedenii unice pe o piață politică destul de activă, cu analiști din belșug, cu voci mai mult sau mai puțin calificate... Nimeni nu vede în spectrul ciudat al analizei efemerului premier. Nu de alta, dar să scoți din mânecă iepurași și fantezii despre posibile legături și blaturi între PDL-ul lui Blaga și PNL-ul lui Antonescu, tocmai acum, când tot târgul vorbește mult mai în temă despre înțelegerea evidentă dintre Băsescu și liderul liberal, e ceva ce necesită ingenuitate în stare pură, nu?

Uite de aia îi pune Antonescu bețe-n lui Ponta de o bună bucată de vreme, că are blatul cu Blaga... Tot de aia s-a opus și formării Comisiei Nana, inclusiv boicotând, ca să aibă Blaga somnul ușor. Nu suntem siguri dacă MRU este un tip deștept dar căruia îi ies diversiunile prost, sau este pur și simplu el însuși și chiar crede ce spune, compensând neștiința vecină cu caraghioslâcul prin entuziasm...

”Sper ca actuala conducere a Partidului Democrat Liberal nu se amăgește cu ideea că PNL poate fi partener politic. Sper că nu există înțelegere pe sub masă care să-l propulseze pe Crin Antonescu drept președinte... Aștept o poziție fermă din partea domnului Blaga. Nu au cum cei din PNL acum să fie un aliat credibil. Ar fi jalnic să scoatem România la mezat din nou și funcția de președinte pusă într-un asemenea târg”, a declarat Răzvan Ungureanu, care probabil dormea profund cu câteva luni bune în urmă, când s-a tranșat și această problemă a unei posibile apropieri dintre PDL și PNL. Îi facem noi un serviciu eruditului analist politic improvizat, reamintindu-i episodul în care Blaga a emis niște pretenții sine qua non la adresa PNL, în ipoteza unei apropieri de ar fi zis un neavizat că liberal-democrații au câștigat ultimele alegeri, iar liberalii le-au pierdut. Dacă tot mai are dificultăți să identifice perioada, să caute momentul când Ponta invita opoziția la discuții pe teme economice, PDL și UDMR deopotrivă.

Până atunci, chiar suntem extrem de curioși, poate ne explică domnia sa cum a reușit să vadă scheletul liberal din dulapul de la Cotroceni tocmai în ograda Modroganului?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 dec, 2013
cantautor
Comisia de la senat cu creditul lui Basescu,nu a gasit ilegalitati...
si cat rahat ai mancat,numai tu stii...
Sunt probleme cu TVR-ul,s-a amanat acciza(ce ne facem,fratilor),s-a promulgat bugetul,Avocatul Poporului USL si-a dat demisia,probleme cu muzeele,plagiatorul se cearta cu somnorosul...
Ce face "miopul ziarist" Pop?
se "scarpina"...ce treaba are el cu tara?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ