Oferta unui profesor pentru Iohannis: 6 case în Sibiu pentru un apartament în Berceni!

| 23 sep, 2014

Marian Simion, un profesor de limba română din București, îi răspunde lui Klaus Iohannis și se arată dispus să facă schimb de imobile cu prezidențiabilul ACL, după ce edidul Sibiului a declarat, luni, că cele șase locuințe ale sale valorează "toate la un loc cât un apartament în Bucureşti".

Profesorul bucureștean Marian Simion a postat un anunț pe două site-uri de anunțuri imobiliare oferind un apartament de 3 camere în zona Berceni în schimbul a șase locuințe din Sibiu.

"Rog proprietarul din Sibiu la multă seriozitate, pentru că oricum se va muta în București dacă va câștiga prezidențialele (metrou Piața Sudului, schimb Unirii - max 20 min până la Cotroceni!).

Rog ca schimbul să aibă loc cât mai repede, pentru ca proprietarul din Sibiu să-și demonstreze vorbele spuse la TV: <>

În cazul în care mă va refuza, înseamnă că domnul proprietar de 6 case din Sibiu MINTE! ", se arată în mesajul postat de profesorul Simion online.

De asemenea, profesorul de limba română este dispus să-i ofere lui Klaus Iohannis și un bonus dacă acesta va răspunde prompt la anunț.

"Bonus, pentru reacţie rapidă la anunţ: dau la schimb apartamentul COMPLET mobilat şi utilat - pentru a fi echitabil schimbul, iar dl. din Sibiu să nu creadă că este minţit în faţă de un profesor de lb. română din Bucureşti".

Vezi AICI anunţul care, cu siguranţă, îl va înfuria pe Klaus Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 feb, 15:49
kids fashion
Nai-dobrite detski drehi online ot kidsito
Бебешки и детски дрехи, играчки, колички, кошари, обувки и козметика за деца Kidsito.com, комплекти за изписване, детски дрехи, дрехи за момиче, дрехи за ...
Разгледайте нашите стилни детски дрехи. Открийте ежедневни ключови модели, детски обувки и аксесоари за бебета и деца в drehi za momicheta.
Онлайн магазин за качествени детски и бебешки дрехи-внос от Турция и от български производители. Магазинът предлага ежедневни и официални детски дрехи за ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ