Iohannis ”atleticu”: un magnet pentru interlopi

| 23 sep, 2014

Deloc întâmplător, Nelson Mondialu pare să fie chiar din categoria acelor bărbați originali de care aminteam pe obiectiv.info, care ar dori și ei ”să pună mâna” pe ”bărbatul frumos” scos la licitație de ACL.

Cu o regândire a strategiei electorale bazată pe prezentările atât de savuroase ale unui Ludovic Orban și Ioan Oltean, rezultatele nu s-au lăsat așteptate: contorul adeziunilor pentru candidatul Klaus Iohannis a mai numărat un susținător. Aici nu cantitatea, ci calitatea contează! Deloc întâmplător, Nelson Mondialu pare să fie chiar din categoria acelor bărbați originali de care aminteam pe obiectiv.info, că ar putea dori și ei ”să pună mâna” pe ”bărbatul frumos” scos la licitație de ACL.

Într-un decor demn de filmele fără perdea, Nelson Mondialu este un susținător care-i spulberă orice manelist-compozitor contracandidatei Udrea. Îmbrăcat mai mult simbolic, într-un halat pe care-l împiedica să cadă doar rugăciunea, Mondialu lui Iohannis este o apariție cel puțin la fel de exotică precum celălalt mondial, care i-a făcut necazul lui Traian Băsescu. Bărbat dotat, și-a agitat spre camera de luat vederi ghioaga în care admiratorii săi insistă că s-ar afla o spadă improvizată. “De ce sa nu fim și noi conduși, cinci ani, pentru probă, de o minte luminată nemțească, Klaus Iohannis, care 5 mandate de Sibiu are de primar în Sibiu și-și face treaba”, a interpretat hamletian Nelson Mondialu. Nu s-a înțeles totuși prea bine ce penitenciar ar dori acesta să fie administrat de Klausie și cu atât mai puțin de ce ”pe probă”. Posibil ca interesantul clujean să se gândească la o condamnare la conducere cu suspendare, adică ”de probă”.

Restul a continuat cu rimă, ca să-i umple pe nehotărâții lui Iohannis de stimă: “Io-l votez pe dl Iohannis (…) Om simpatic, om impunător, alură atletică sportivă. Acuma eu nu vreau să zic de ăștialalți, o rușine la noi în țară. Eu îl aleg pe el, ascultați ce vă spun eu, Nelson niciodată n-o greșit... Doamne ajută, domnule Iohannis să fii conducător de țară, să ne scoți din criza financiară”, a punctat clujeanul în chinurile inspirației.

Vestea proastă, pentru cel pe care interlopii îl așteaptă să le rezolve problemele pecuniare, e că s-ar prea putea să n-ajungă nici în turul doi. Vestea bună este că, după alegeri, cu asemenea imagine construită de destoinicii săi liberali și de vedetele lumii interlope, nu va avea nicio problemă să deschidă un lanț de săli de antrenament pentru bărbații care-și doresc să ajungă ”de probă” ca dânsul: impunători, cu alură atletică și cu dedicații video pe internet de la oameni importanți, precum Nelson Mondialu...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 sep, 2014
ferenczy-comunicator
de prin presa adunate...magneti?
Premierul Victor Ponta si sotia sa, Daciana Sarbu, vor fi sambata nasi de cununie la nunta fiului interlopului Vasile Gorun, Laurentiu Gorun.

Nunta dintre Laurentiu Gorun si Larisa Mocioalca, fiica deputatului PSD Ion Mocioalca, va avea loc la Palatul Stirbei, urmand ca petrecerea sa se tina la sala "Regina Maria", arata Evenimentul Zilei.

Vasile Gorun, tatal adoptiv al mirelui, este un cunoscut interlop din Valcea, fiind eliberat din inchisoare in 2001, dupa ce a executat o pedeapsa de patru ani si jumatate pentru santaj, talharie, lipsire de libertate si ultraj.

Poreclit "Vulturul" sau "Dumnezeu", interlopul a renuntat la toate activitatile criminale si a cerut Judecatoriei Ramnicu Valcea sa fie reabilitat, cererea fiind admisa. In ciuda acestor lucruri, Laurentiu Gorun s-a delimitat de trecutul tatalui sau, spunand ca nu are nicio legatura cu acest tip de activitati sau cu cunostintele din mediul interlop ale lui Vasile Gorun.

Acesta a santajat si talharit mai multe persoane in perioada 1992-1996, cerand taxe de protectie. Mai mult, Vasile Gorun a si ranit un politist, intr-un incident cand a aruncat cu un cocktail Molotov.

In urma tututor acestor evenimente, Vasile Gorun a fost retinut si autoritatile i-au pus sechestru pe bunuri. Banda sa era formata din fosti detinuti de drept comun, toti acestia jurand pe Biblie ca isi vor apara liderul.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ