Oprea anunţă: UNPR va vota alături de coaliţia de guvernare în cazul Codului Fiscal

| 18 aug, 12:30

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat marţi că formaţiunea pe care o conduce va vota Codul fiscal alături de coaliţia de guvernare din care face parte, transmite Agerpres.

 

"Suntem convinşi că discuţia tehnică de joi pe tema Codului fiscal va debloca dialogul şi se va găsi o soluţie tehnică împreună cu toate partidele. Aceste discuţii vor avea un rezultat, apoi se va lua o decizie politică. UNPR va vota în Parlament ca întotdeauna cu coaliţia de guvernare din care face parte. La discuţia de joi reprezentanţii UNPR vor participa fără niciun mandat", a spus Gabriel Oprea într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că "dincolo de orice interes politic, aceste discuţii vor debloca dialogul şi se vor încheia cu un acord politic între toate partidele".

Reprezentanţii partidelor parlamentare vor avea joi, la Palatul Parlamentului, o întâlnire tehnică pe tema Codului fiscal, retrimis spre reexaminare în Parlament de preşedintele Klaus Iohannis.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ