Ponta: Creșterea numărului de locuri de muncă va fi și mai mare dacă vom aplica noul Cod fiscal

| 18 aug, 10:11

Premierul Victor Ponta spune că, pe fondul unui trend pozitiv existent deja, creșterea numărului de locuri de muncă va fi și mai mare dacă se vor aplica măsurile prevăzute în noul Cod fiscal.

"Informații din economia reală. Potrivit unui studiu privind piața muncii, aproape jumătate dintre companii vor face noi angajări, în ritm accelerat, în a doua parte din 2015! Sunt vizați atât angajații cu experiență, cât și personalul cu studii medii sau necalificat. Vestea este foarte bună și susține un trend pozitiv deja existent — creșterea numărului de locuri de muncă (+115.000 față de iunie 2014) va fi și mai mare dacă vom aplica noul Cod Fiscal!", a scris premierul, marți, pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 aug, 15:35
Monica
*
Munca si bani acasa! Tot mai multi oameni au ales deja aceasta optiune: munca acasa, in timpul liber, cu castiguri suplimentare si rapide. Noi avem pentru tine exact ceea ce cauti acum: un sistem excelent, o echipa serioasa si ambitioasa, o cale prin care chiar poti sa-ti rotunjesti veniturile lunare, usor si eficient! Alatura-te si tu acum! Cere mai multe informatii la adresa de email:[email protected]
18 aug, 12:54
nicoleta
Cautam operatori online care vor sa castige progresiv comisioane, cu o munca usoara de 2-3 ore /zi.Se asigura training gratuit sub forma unor lectii pe e-mail, la sfarsitul acestor cursuri puteti CONTINUA sau va puteti RETRAGE.Asiguram contract legal de comision.
Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate. Când doriți mai multe informații, contactați unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de e-mail: [email protected]
Oferim și solicităm seriozitate!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ