Ovidiu Ohanesian: M-am constituit parte civilă în dosarul medicului Yassin. Voi cere 4 mil. euro despăgubiri

| 20 apr, 23:49

Jurnalistul Ovidiu Ohanesian a declarat pentru România TV că s-a constituit parte civilă în dosarul medicului Mohamad Yassin care este acuzat de trafic de influenţă. Totodată, ziaristul a adăugat că va cere despăgubiri de 4 milioane de euro. În plus, Ovidiu Ohanesian a declarat că va cere extinderea cercetărilor pentru alte persoane în ceea ce priveşte favorizarea teroriştilor.

Jurnalistul Ovidiu Ohanesian a declarat la România TV că s-a constituit parte civilă în procesul medicului Mohamad Yassin.

Acesta a fost arestat preventiv la începutul lunii aprilie, fiind acuzat de trafic de influenţă, după ce ar fi cerut aproximativ două milioane de euro pentru a interveni în obţinerea unei decizii de anulare a pedepsei cu închisoarea a lui Omar Hayssam. Alături de el a fost arestat şi Tahli Fadel, acuzat de complicitate.

Citește și: Un cunoscut jurnalist anunță DOSARUL care va „zgudui România din temelii”

Ovidiu Ohanesian a precizat totodată că va cere despăgubiri de 4 milioane de euro în acest dosar. În plus, acesta a anunţat că va cere extinderea cercetărilor penale şi pentru alte persoane.

"Voi cere extinderea cercetărilor asupra altor persoane pentru favorizarea teroriştilor care s-au făcut în ani şi ani de zile (...) Persoane din zona justiţiei, magistraţi, judecători, preşedinţia României, Serviciile Secrete. Avem toată gama de băieţi cu ochii albaştri din această perioadă din ultimii 10 ani", a precizat la România TV Ovidiu Ohanesian.

Jurnalistul a mai precizat că "a cerut public de ani de zile desecretizarea dosarelor Armamentul şi a celui referitor la răpirea jurnaliştilor din Irak fără niciun fel de rezervă". În opinia sa, cele două dosare au fost "secretizate abuziv de gaşca de crimă organizată şi terorism care a împânzit instituţiile statului în ultimii 10 ani".

Citește mai mult pe romaniatv.net

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ