Pachetul de servicii medicale de bază, în vigoare de la 1 iunie

| 15 apr, 2014

Pachetul de bază se servicii medicale poate intra în vigoare cu o lună înainte de termenul stabilit cu FMI, la 1 iunie, a declarat marţi într-o dezbatere ministrul Sănătăţii, Nicole Bănicioiu.

Potrivit acestuia, pachetul de bază va cuprinde tot managementul de caz, de la prezentarea pacientului la urgenţă până la urmărirea stării de sănătate a acestuia în clinici, în plus intrând şi acţiunile de prevenţie.

'Pachetul de bază este în principal 75% din ceea ce era conţinut în pachetul de bază propus de ministrul Eugen Nicolăescu, Am adăugat în plus partea de prevenţie. Pachetul este finalizat, se află la vizare pentru a intra în guvern. Se află pe site-ul CNAS. Sunt cinci boli care pot avea un impact major şi care pot fi depistate în fază precoce de către medicul de familie', a afirmat demnitarul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ