Prețul la combustibili scade, doar Udrea și Băsescu au făcut ”pana prostului”

| 05 apr, 2014

Campaniile panicard-alarmiste prin care popularii și cuplul Udrea-Băsescu au făcut un imens scandal politic pe tema accizei de 7 eurocenți cerută de FMI au eșuat lamentabil fiind lovite la temelie de chiar piața combustibililor.

Deși premierul Ponta a ripostat la rândul său și a anunțat sprijinirea transportatorilor prin suportarea în cazul acestora a mai mult din jumătate din acciza pe combustibil, lovitura a venit de unde se aștepta Elena Udrea mai puțin: de la pompă. După ce a fost ridiculizată ca unul dintre cei mai bogați politicieni ai dreptei care se plânge de taxa de 7 eurocenți deși se plimbă cu limuzine de multe zeci de mii de euro, Elena Udrea este sfidată acum de... Petrom, care a scăzut prețul benzinei cu 5 bani pe litru iar al motorinei cu 7 bani pe litru. Deci, în loc apocalipsei pronosticate de populari avem ajustări negative ale prețului la combustibil.

Scăderea de preț îl afectează politici și pe Băsescu, fiind știută cruciada epistolară demarată de șeful statului, prin care cerea guvernului și parlamentarilor să refuze acciza buclucașă cerută de FMI. Atitudinea lui Băsescu în această chestiune era și așa puțin credibilă, având în vedere că în timpul guvernărilor lui Emil Boc, când decizia o avea de fapt Palatul Cotroceni în detrimentul Palatului Victoria, prețul benzinei și motorinei s-a dublat, fără ca șeful statului să simtă necesară demararea unei lupte epistolare asemănătoare. Acum, cu un preț la combustibil care o ia neascultător în jos, echipa de consilieri populari ai președintelui pot băga iar picioarele în ligheanul cu apă rece, în căutarea unor teme electorale valabile în locul celor recent expirate...

În registrul amuzant, putem spune că, rămas fără combustibil în discurs,  duetul politic Elena Udrea-Traian Băsescu se confruntă cu o jenantă pană de inspirație.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 apr, 2014
observator cinstit
stoparea minciunilor
Coana Radu,i-a dute si cumpara benzina de la Petrom si vezi cat e pretul ,ca incepi sa faci crize cand vezi .Numai voi borfasilor vreti sa va plimbati cu masini scumpe,dar saracul de rand care se duce la medic fiind neputincios ii comvine sa cumpere benzina cu 68-71 lei/l.Esti o hahalera ,o mancatoare ,o pontenista.Te-ai gandit ca avem pensii de 400-800 lei/luna si jumatate se duce pe medicamente ?,ar mancarea?asteptam sa vina Ponta cu un pui stricat la alegeri ?.Fii dreapta si nu mai da in aproapele tau,daca ai inima ,mai bine taceai ,si un numeni ramaneai.
06 apr, 2014
Fox
teatru ieftin
Domntza care ai scris articolul asta, ma intreb cui te adresezi? Presupun ca idiotilor, nu? Dupa ce cresti pretul cu 42 bani si faci reducere de 5-7 bani, tot ce ai reusit sa vezi in fata ochilor a fost o imensa reducere nu? Sa-ti explicam propaganda in alt mod: combustibilul nu a scazut ci a crescut cu 42-5 / 42-7 bani. E mai clar acum? You are clearly biased!!!
05 apr, 2014
Costache Radu
preturi carburanti in scadere?!
Prosti propagandisti are Psd-ul(plagiatori ai lui Ponta-infantilul)
05 apr, 2014
Troala Alexandra Radu
Mda... Petrom a scazut preturile cu 5 si 7 bani pe litru, dupa ce, in prealabil, le-a crescut cu 41 de bani pe litru. Matematica spune ca e totusi o crestere de cel putin 34 de bani pe litru.
In al doilea rand, e vorba doar de Petrom. Alti benzinari au scazut preturile?

Hai sa ne cacam pe noi, c-asa ne-a zis sefu', sa-l atacam pe Basescu. Ma intreb, voi si Ponta, ce-o sa faceti la anul, dupa ce Basescu n-o sa mai fie presedinte. Ponta a zis c-o sa se retraga. Va retrageti si voi, sa lasati locul unor ziaristi adevarati?
05 apr, 2014
tfilimon
daca ai o problema personala cu cei doi cauta alte motive....ca ai destule de care sa te legi ca nu sunt tocmai atat de corecti pe cat vor sa para...dar nu dezinforma populatia

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ